Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Palfinger

Prima platformă aeriană Bison

17.11.2008

Verbund este cel mai mare furnizor de electricitate din Austria, membru al Verbund-Austrian Power Grid AG (APG). Începând cu 16 octombrie, un alt instrument a fost adăugat la "trusa de scule" a APG: o platformă aeriană Bison TKA 35 KS. Anterior achiziției au fost purtate câteva discuții cu dealerul austriac al Palfinger pentru platformele aeriene montate pe camion Bison. Modelul TKA 35 KS este deosebit datorită razei laterale de acțiune extrem de mari și posibilității de mișcare chiar și atunci când este retractat. Acest lucru permite manevrarea platformei în siguranță pe sub liniile de înaltă tensiune și poziționarea acesteia în locul în care este nevoie.

Alte avantaje prezentate de această platformă sunt: cutie de scule integrată având un design special, rezistență la apă pentru depozitarea materialelor de lucru și o nacelă care poate fi rotită la 90° în două direcții. Nacela este de asemenea echipată cu un sistem periferic suplimentar pentru aer comprimat și un generator hidraulic care alimentează nacela cu electricitate independent de surse externe.

Platforma este montată pe un camion MAN (TGM 18.330 4X4 BB) cu un ampatament de 3.900 mm. Caracteristicile adaptabile la orice tip de teren ale acestui vehicul oferă siguranța că TKA 35 KS poate să ajungă cu ușurință la punctul de lucru garantând o alimentare cu electricitate fără întreruperi.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI