Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
SAIE 2008

Thomas - între tradiție și inovație

17.11.2008
Thomas - între tradiție și inovație

Thomas este unul dintre producătorii de miniîncărcătoare rigide cu tradiție în lume. Compania a fost înființată în 1943 și a pornit la drum ca producător de echipamente pentru agricultură. În 1964 a intrat sub umbrela consorțiului McCain Group, diversificându-și gama de produse, astfel că în 1969 a lansat primul miniîncărcător rigid cu direcție hidrostatică din lume. După mai mult de 35 de ani de experiență în domeniu, Thomas continuă să inoveze.

SAIE Bologna a reprezentat pentru Thomas ocazia perfectă de a-și expune întreaga gamă de miniîncărcătoare. Petter Etholm, președintele Thomas afirma "SAIE se bucură de o prezență internațională și este momentul perfect pentru Thomas să-și facă cunoscută întreaga gamă de miniîncărcătoare rigide. De asemenea avem ca obiectiv promovarea numelui Thomas la nivel internațional."

Noutatea absolută la standul Thomas a fost expunerea noului model Thomas 185. Acesta prezintă caracteristici unice și poate față provocărilor de pe orice tip de șantier. Articulația universală transferă puterea de la motorul de 59 CP la pompa hidrostatică. Datorită lanțului cinematic, toate roțile utilajului beneficiază de tracțiune solidă pentru mai multă stabilitate și putere în condiții dificile de lucru. De asemenea, Thomas 185 beneficiază și de o vizibilitate excelentă, iar sarcina maximă care poate fi ridicată este de 839,1 kg.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI