Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Profil de companie

CDP Access - un partener de încredere

05.02.2009
Proiectul Haulotte a fost lansat în România în octombrie 2001 printr-un departament integrat în Piroux Industrie SA, deși CDP Access - Groupe Piroux a fost creată în martie 2003. În domeniul de activitate al companiei se regăsesc reparațiile, lucrările de întreținere pentru nacele, precum și închirierea acestora.


Sediul central al firmei se află în aceeași incintă cu Piroux Industrie SA, companie ce are peste 250 de angajați, care-și desfășoară activitatea în hale de producție cu o suprafață de 12.000 mp. De asemenea, cum am menționat și mai sus, grupul Haulotte are programată și inaugurarea noii hale de producție, situată în apropiere de Mioveni și care se va extinde pe 22.000 mp. Alături de sediul central, CDP Access a mai deschis alte două filiale în Sibiu și Iași și deține un parc de utilaje în București.

Cu o ofertă de nu mai puțin de 40 de modele, CDP ACCESS este în măsură să furnizeze clienților săi soluții pe măsura cerințelor acestora. Gama de platforme aeriene curpinde nacelele foarfecă cu o înălțime de lucru de la 6 la 18 m,nacelele articulate de la 12 la 41 m, dar și cele telescopice care pot ajunge la înălțimi cuprinse între 14 și 43 m. Ușor de folosit, fiabile și rapide, platformele CDP Access produse de HAULOTTE Group simplifică munca și astfel optimizează timpii de lucru.

Preferința clientului pentru o marcă sau alta existentă pe piață depinde în mare măsură de activitatea care determină cerința pentru respectivul utilaj, de caracteristicile tehnice ale acestuia, de preț, dar mai ales de serviciile ulterioare procesului de vânzare, pe care firma importatoare le pune la dispoziție. Un service rapid care-i poate da clientului garanția că poate folosi utilajul 7 zile din 7, 24 de ore din 24 este detaliul care recomandă o companie drept cea mai bună din domeniu, ori, din contră, poate crea imaginea unei firme care nu investește energie și resurse în satisfacția și în ultimă instanță în fidelitatea clientului.

Reprezentanții CDP Access Groupe Piroux lucrează continuu la îmbunătățirea sistemului de intervenție pentru a putea rezolva orice problemă a clientului, în cel mai scurt timp posibil. Echipa de tehnicieni asigură asistența în garanție și postgaranție, atât pentru utilajele cumpărate, cât și pentru cele închiriate, folosind numai piese de origine HAULOTTE, garantând calitatea lucrărilor și buna funcționare a utilajelor.

Gama QUICK UP de la Haulotte
Trasătura principală a acestei game o constituie gradul ridicat de manevrabilitate în spațiile interioare. Aceasta este gama nacelelor cu cilindru hidraulic vertical.

Nacela este o soluție pentru orice antreprenor care vrea să lucreze eficient și în siguranță la înălțimi de la 7 la 14 m în spații interioare. Este destinată în special constructorilor, companiilor de întreținere/mentenență, fabricilor, precum și sălilor de sport. Maxima manevrabilitate a nacelei QuickUp o face ideală pentru o serie largă de aplicații: iluminare, decor, aer condiționat, încălzire, diafragme. Reprezintă o structură complementară platformelor auto-propulsate și este concepută pentru aplicațiile industriale dificile. Întrucât aceste nacele nu sunt deloc grele, ele permit lucrul pe nivele fragile cum ar fi podelele suspendate sau din parchet, unde platforma auto-propulsată nu poate fi folosită. Nu numai că nu au o sarcină proprie, dar sunt caracterizate și de dimensiuni foarte reduse, gama QUICK UP fiind mică, ușoară și mai compactă, putând trece cu ușurință de dimensiunile standard ale ușilor lifturilor și birourilor. Toate acestea sunt o dovadă în plus a faptului că acest echipament este soluția ideală pentru lucrările în spații restrânse.

Totodată, masa proprie redusă și dimensiunile reduse fac posibilă încărcarea sau descărcare oricărui produs din această gamă, de către o singură persoană. Mai mult, pentru transportarea acestuia se poate realiza cu o camionetă de mici dimensiuni.

În funcție de modelul pentru care clientul optează este aleasă și înălțimea la care se poate lucra. Astfel, există 7 modele disponibile, iar înălțimea la care se poate lucra variază între 7 și 14 m. Oferind siguranță maximă, gama QUICK UP se conformează cerințelor celor mai recente reguli de lucru, standardelor europene și standardelor internaționale: ANSI, CSA, AS.

Tot acestei game aparține și modelul Haulotte HA15 IP cu braț articulat. Acest model a fost creat pentru a cunoaște nevoile de lucru la înălțimea de 15 m în ariile interioare limitate. Acest model electric cu utilizare în spațiile interioare și exterioare oferă un număr mare de avantaje și caracteristici.

Acesta este un echipament compact, cu o înălțime de stivuire de 2 m, ce face posibilă pătrunderea prin deschiderile standard, combinată cu 1,50 m lățime, HP 15 IP fiind astfel ideal pentru lucrările în ariile aglomerate.

Modelul HA 15 IP permite accesul ușor în cele mai dificile arii de lucru având braț oscilant cu 140 grade și o rază de acțiune de 8,5 m. Cu controale hidraulice proporționale, toate mișcările sunt precise și sub controlul total al operatorului. Raza mică de rotire, de 3,70 m, permite manevrabilitatea ridicată și un acces ușor în cele mai diferite arii de lucru.

Prevăzut cu baterie puternică, modelul HA 15 IP are în dotare cele mai avansate tehnologii cu privire la autonomie, de aceea, ciclurile de lucru sunt mai lungi. Bateriile puternice asociate cu translația electrică sunt manevrate de regulatorul electric de viteză iar acest dispozitiv permite folosirea doar a energiei solicitate pentru desfășurarea lucrului.

Toate aceste avantaje, manevrabilitate, viteză și siguranță, contribuie la asigurarea celor mai bune productivități și profituri pentru utilizator cu maximă securitate: platforma HA 15 IP răspunde cerințelor celor mai târzii reguli și de asemenea standardelor europene.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI