Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Gama completă Mustang

05.02.2009
Gama completă Mustang

Încărcătoarele cu virare prin derapare sunt echipamentele potrivite pentru majoritatea operațiunilor de pe un șantier, dar se descurcă foarte bine și când vine vorba de alt fel de joburi, cum ar fi lucrul în parcuri, grădini sau pe plaje, în subsoluri sau pe platforme maritime și în cala navelor sau pe trotuare. Posibilitatea de a lucra cu o mulțime de atașamente le conferă acestor echipamente acea flexibilitate esențială pentru a putea face față contractelor din ce în ce mai solicitante de pe piața construcțiilor.


A doua mare companie din lume producătoare de încărcătoare cu virare prin derapare(SSL) Mustang Manufacturing Company Inc. Este reprezentată în România de către firma Brett Motors. Construindu-și propriul SSL în anul 1965 - Mustangul seria 1000 - Mustang a impulsionat limitele de inovare a produsului și a stabilit noi standarde în industrie, ajungând azi la o linie de nouă modele.

Pentru anul 2009 Brett Motors a perfectat acordul de colaborare cu producătorul american, urmând ca încă de la începutul anului, odată cu comercializarea modelului M2066 să fie disponibilă în România întreaga gamă(9 modele) de încărcătoare cu virare prin derapare fabricată de Mustang.

Modelul MUSTANG 2066 este o mașină foarte apreciată de către piața americană datorită performanțelor ridicate și costurilor reduse, cu toate că face parte din modelele mari de SSL.

Pentru acest utilaj au fost realizate modificări în designul cabinei ROPS-FOPS nivel II pentru sporirea confortului și vizibilității operatorului. Cabina beneficiază de un design exterior rotunjit și plăcut, este confortabilă, prezintă un sistem de încălzire superior și chiar posibilitatea de climatizare opțională a cabinei. De asemenea, cabina poate să fie închisă cu o ușă prevăzută cu parbriz rezistent la impact.

Panoul de urmărire a funcționării este dispus în partea frontală, la nivelul de privire al operatorului.
Fiind echipată cu un motor diesel YANMAR de 68 CP de ultimă generație, utilajul poate să ridice o încărcătură (conform SAE) de 1.043 kg la 3.127 mm înălțime și să aibă o sarcină de operare (SAE) de 2.086 kg, în timp ce masa mașinii în lucru este de 3.384 kg. Încărcătorul are o viteză de lucru de 0 - 11,9 km/h, dar pentru o deplasare rapidă de la un punct la altul poate ajunge la o viteză de 18 km/h.

Forța de rupere a brațului, care respectă normele SAE, a acestui model este de 29.700 N.
Instalația hidraulică este realizată astfel încât să poată fi utilizate echipamente ce necesită un debit de maxim 82,3 l/min la presiunea de 207 bar. Acest model a fost proiectat și realizat în așa fel încât să poată fi socotit un utilaj compact ce poate să efectueze diverse activități în spații înguste, caracteristicile tehnice ale mașinii dovedind acest lucru:
- înălțimea mașinii dată de cabină - 2 m
- lungimea având montată cupa standard - 3,4 m
- lățimea mașinii dată de cupă - 1,7 m
- raza de virare frontală având cupa standard- 2,1 m
- raza de virare posterioară - 1,5 m

Întreținerea și reparațiile în această mașină compactă se pot realiza foarte ușor datorită posibilităților de acces ușor la toate componentele. Toate acestea sunt realizabile datorită posibilității de ridicare a cabinei, și deschiderii ample a interiorului posterior de la motor. Aceste avantaje se reflectă în timpul redus necesar pentru aceste activități.

Oricând la dispoziția dumneavoastră, BRETT Motors vă răspunde si la 021.420.2771.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI