Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

HYUNDAI VIP TOUR COREEA 2008

02.03.2009
Ciprian Rotaru
HYUNDAI VIP TOUR COREEA 2008
Povestea HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES (HHI) este una a provocărilor, pionieratului și a încrederii în viitor și începe în 1972 când au fost puse bazele celor 6 divizii ale grupului: divizia de construcții nave civile și militare, submarine, divizia de platforme maritime, instalații industriale, cea de construcții de motoare, construcția de sisteme și instalații electrice și, nu în ultimul rând, divizia de utilaje de construcții.

Succesul grupului are la bază viziunea fondatorului Hyundai Heavy Industries, domnul Chung Ju-yung, descrisă de creativitate, gândire pozitivă și unitate neclintită. În perioada 19 - 26 octombrie 2008 HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE (HHIE) a invitat un număr de 14 dealeri din Europa care împreună cu clienți importanți au avut ocazia să viziteze cartierul general HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES (HHI) din Coreea. Această vizită a făcut parte dintr-un program vast organizat de HHIE pentru clienții și distribuitorii săi din Europa în anul 2008.


Turul a început în forță, prin vizitarea fabricilor de producție, aici fiind prezentate tehnicile și echipamentele de producție. În paralel cu realizarea unui tur complet al fabricilor și șantierelor navale, au fost prezentate mai multe filme reprezentative pentru fiecare segment al grupului, acestea demonstrând încă o dată atașamentul și încrederea în produsele HYUNDAI.


În apropierea orașului EUMSEONG a avut loc și o demonstrație practică cu utilajele HYUNDAI, prin care s-a dorit să se evidențieze capacitatea de lucru, viteza mărită și rezistența în condiții dure de lucru. Cu această ocazia a fost prezentată o gamă largă de utilaje de la excavatoare pe șenile, excavatoare pe pneuri, încărcătoare frontale sau încărcătoare rigide multifuncționale. De asemenea, au fost puse la lucru diferite modele de accesorii, precum: ciocane hidraulice, multiprocesoare pentru demolări, foarfeci pentru tăiat armăturile, pulverizatoare. Calitatea mașinilor a fost dublată de cea a operatorilor, care au dovedit o înaltă măiestrie în utilizarea acestora, demonstrațiile aproape acrobatice dovedind calitățile utilajelor în condiții extreme. Așa cum era de așteptat, aceste demonstrații au stârnit ropote de aplauze din partea asistenței.

După demonstrația cu utilajele HYUNDAI, toți invitații au vizitat centrul de pregătire dotat la cel mai înalt standard high tech și depozitul central de piese de schimb, care aprovizionează rețeaua HYUNDAI din întreaga lume. Este de prisos să subliniem eficiența sistemelor de preluare a comenzilor și de distribuire a pieselor, întregul lanț de distribuție fiind total automatizat.


Acest tur în cartierul general HYUNDAI a fost o oportunitate pentru a vedea în direct modul de producție și de lucru al echipamentelor Hyundai, renumite în întreaga lume pentru fiabilitatea lor. Cu această ocazie am avut ocazia să descoperim și forța și istoria concernului HYUNDAI, strâns legate de cultura coreeană. Am încercat să înțelegem această cultură prin vizitarea palatelor vechilor dinastii ce au guvernat Coreea de-a lungul timpului, a muzeelor tradiționale coreene, templelor religioase dar și mâncarea coreeană tradițională.


Revenind la performanțele giganticului concern HYUNDAI, putem numai să trecem în revistă câteva dintre rezultatele obținute de-a lungul anilor, care dovedesc structura sa puternică, capabilă să satisfacă cele mai exigente dorințe ale clienților. Astfel, Hyundai Heavy Industries este cel mai mare producător din lume de nave având o cotă de piață de 15 procente și în portofoliu câteva recorduri mondiale: cea mai mare navă LNG (216.000 mc), cea mai mare platformă maritimă (40.000 t), cel mai mare cargo (365.000 dwt), cel mai puternic motor din lume (108.920 CP).


Societatea Romcat Corporation, unicul reprezentant al mărcii de utilaje Hyundai pentru România oferă în prezent întreaga gamă de utilaje pentru construcții: excavatoare, excavatoare pe șenile și pneuri, încărcătoare frontale. Cu o rețea de reprezentanțe ce acoperă întreaga țară, Romcat Corporation are în prezent și în România un stoc important de piese de schimb, depozitul central fiind situat în cadrul locației din București.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI