Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de marcă

Tower Light aprinde lumina

05.02.2009
Cristina Cătănescu
Tower Light aprinde lumina

Tower Light este o companie tânără și dinamică, deja lider european în producția de stâlpi de iluminat și motopompe, care a luat naștere în 1997 în apropierea orașului Pavia (Italia). Compania are capacitatea de a dezvolta pe cont propriu toate tipurile de structuri, studiind fiecare componentă, proiectând și realizând în cadru intern, cu ajutorul celor mai moderne mașini robotizate și cu control numeric, putând astfel să pună la dispoziția clienților produse cu un înalt nivel calitativ. Fiecare stâlp de iluminat sau motopompă este testat individual și dotată cu toată documentația necesară. În 2002, Tower Light a obținut Certificarea pentru Calitate ISO 9001:2000 și în 2004 atestarea Vision 2000.

În gama de stâlpi de iluminat Tower Light se regăsesc stâlpii de iluminat cu ridicare manuală, cu ridicare hidraulică, cu lumină incandescentă cu halogen, stâlpi alimentați independent de o sursă externă sau poiectați pentru clădiri, armată, protecție civilă, spectacole, dar și cei utilizați la diferite evenimente.
Acești stâlpi pentru iluminat sunt ideali pentru o mulțime de aplicații cum ar fi construcțiile, spații lucrative, aeroporturi, zone militare evenimente, închirieri.

Unul dintre cele mai renumite produse ale Tower Light este SUPERLIGHT VT1. Caracteristicile sale sunt cele care fac din acest produs unul de renume. Înălțimea maximă este de 9 m, este echipat cu sistem hidraulic de ridicare, rotație a stâlpului la 340 grade, 4 becuri de 1.000 W cu halogenură metalică (versiuna JM), rezervor pentru combustibil cu o capacitate de 116 litri, remorcă cu două roți, dimensiuni compacte pentru transport și motor diesel Kubota.


Datorită experienței dobândite de-a lungul timpului și a celor trei generații de motopompe produse, Tower Light și-a îmbogățit constant portofoliul de produse astfel că poate realiza pompe de la 680 l/min la 20 000 l/min, de la 2 la 12 inch. Linia de produse cuprinde de la pompe cu amorsare proprie, pompe cu efect de vacuum, pompe electrice, pompe-diafragmă cu amorsare proprie, până la pompe electrice submersibile și sisteme anti-incendiu.


Unul dintre cele mai de succes modele este pompa silențioasă cu sistem de aspirare MVSS. Pompa oferă performanțe ridicate datorită sistemului de aspirare cu capacitate de 50 mc/h, garantând pomparea apei cu un mare procentaj de aer. Acest tip de pompe de aspirare nu necesită întreținere, sau reumplere cu apă sau ulei datorită sistemului special NARP. Designul nou și inovator, precum apărătorul de cabină, face ca această pompă super silențioasă să fie una dintre cele mai utilizate de piață.


Principalele caracteristici ale pompei cu sistem de aspirare MVSS sunt: pompă elicoidală din fontă G25, ax din oțel călit 39NiCrMo3, versiunile super silent și semi-silent și un rezervor de 116 l. Pompa cu aspirare uscată are și ea o serie de caracteristici printre care se regăsesc carcasa din aluminiu de înaltă rezistență, diafragmă și valve Viton ce permit folosirea pompei timp de 2.000 de ore fără necesitatea vreunui fel de activitate de mentenanță, debit maxim de 50 mc/h, nu este necesară reumplerea cu apă sau ulei.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI