Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Profil de firmă

VibroTech, tradiția calității

05.02.2009
VibroTech, tradiția calității
Societatea VibroTech este importator și distribuitor în România pentru companiile Dynapac - Suedia, producător de utilaje pentru construcții, Fiori - Italia, producător de utilaje de încărcare și betoniere și Ammann -Yanmar - Franța - producător de excavatoare și încărcătoare mici și medii. Societatea VibroTech oferă soluții și consultanță tehnică, produse de foarte bună calitate, piese de schimb și un service operativ.
Dynapac
Oferă o gamă completă de repartizatoare - finisoare pentru mixturi asfaltice, freze de asfalt, cilindri vibrocompactori, cilindri vibrocompactori pentru șanțuri și utilaje de mică mecanizare reușind astfel să acopere întregul proces de compactare, betonare sau asfaltare de la început până la sfârșit.


Prezentarea gamei de utilaje 
- Cilindri vibrocompactori monocilindru simpli sau tip picior de oaie pentru compactarea solului cu greutăți între 4 și 18,5 tone.
- Cilindri vibrocompactori tandem simpli sau combi (partea din spate pe pneuri) pentru compactarea mixturilor asfaltice sau a solului cu greutăți între 1,6 și 21 tone.
- Repartizoare- finisoare pentru așternerea mixturilor asfaltice pe roți sau șenile cu lățimi de lucru până la 16 m.
- Maiuri compactoare, plăci compactoare simple și reversibile și cilindri vibrocompactori manuali.
- Echipamente pentru beton: vibratoare interne mecanice, pneumatice sau cu convertizor, vibratoare externe, grinzi vibrante, șlefuitoare pentru beton, tăietoare de asfalt-beton și pompe de vacuum pentru beton.

Fiori
Oferă soluții pentru diferite tipuri de lucrări cu ajutorul utilajelor sale, cum ar fi: mixere beton autopropulsate cu încărcare proprie, buldoexcavatoare articulate complet hidraulice, mini dumpere, mini încărcătoare frontale, micro excavatoare.


Prezentarea gamei de utilaje 
- Gama SMS - mixere de beton cu autoîncărcare, cu capacitate de producție între 1 și 4 mc de beton pe ciclu, articulate sau cu virare pe ambele axe, foarte versatile, sistem de tracțiune integrală, posibilitatea de a turna beton la 270 de grade, pompe de apă incluse. 
- Gama RDS - dumpere mici, ușor de manevrat, cu tracțiune integrală, pot lucra în condiții grele.
- Gama SJS - Buldoexcavatoare și încărcătoare frontale de dimensiuni mici și medii, pentru încărcat și săpat, demolat, pentru transport materiale.


Ammann - Yanmar
Oferă o gamă completă de utilaje pentru lucrări publice: mini și midi excavatoare cu șenile de cauciuc sau oțel, mini dumpere, excavatoare și mini încărcătoare cu roți.
- Gama Mini excavatoare - SV 05, SV 08, SV 15, SV 17 - potrivite pentru îndepărtarea stratului vegetal, săpat șanțuri, ușor de transportat (până la 2.000kg)
- Gama Midi excavatoare - B 25 V si SV 100 - între 2.700 și 10.000 kg, adâncime de săpare: 2,6 - 4,4 m.
- Excavatoare Vio - Vio 10; Vio 15 2A, Vio 20, Vio 25, Vio 30, Vio 35, Vio 45, Vio 55, Vio 75 B7 Sigma - productive, pot săpa lângă ziduri.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI