Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2009

Caterpillar- tehnologii inovatoare

19.02.2009
Caterpillar- tehnologii inovatoare
Producatorul american Caterpillar, impreuna cu dealer-ul Bergerat Monnoyeur, vor expune cele mai importante inovatii tehnologice la editia din acest an a Intermat, care se va tine intre 20 si 25 aprilie la Parc des Expositions, la Paris Villepinte.

Standul Caterpillar, cu o suprafata de 4.200 mp, va avea ca motto "Succesul Dumneavoastra. Angajamentul Nostru" si vor fi expuse ultimele tehnologii si solutii durabile, dar si aproximativ 40 de modele, de la utilajele de dimensiuni reduse la cele grele de cariera, impreuna cu mai mult de 40 de modele de unelte de lucru.

Avand succesul clientilor in minte, organizatorii au conceput standul Caterpillar de anul acesta de la Intermat ca un Centru de Inovatii, unde vor fi expuse descoperirile cu adevarat revolutionare ale producatorului american si care vizeaza dezvoltarea durabila, eficientizarea proceselor de pe santier si a consumului de combustibil, solutii menite sa reduca impactul pe care produsele Caterpillar il au asupra mediului inconjurator pe durata ciclului de viata, fara ca acest lucru sa se reflecteze negativ asupra productivitatii.

Acest spatiu dedicat utilajelor si tehnologiilor inovatoare va cuprinde:
Primul buldozer pe senile actionat electric, D7E, care inregistreaza un consum cu 20% mai mic si o productivitate crescuta cu 10 procente;

Un nou sistem de directie foarte performant pentru incarcatoarele frontale, care va reduce consumul de combustibil pe viitor;

Actionarea cu doar 2 joysticuri a seriei M de gredere creste eficienta operatiunilor si randamentul operatorilor, reducand oboseala;

Conceptul Connected Worksite furnizeaza clientilor un management mai bun al achizitiilor si proiectelor, optimizand operatiunile si productivitatea prin sistemul de ghidare si control AccuGrade, care ajuta la cresterea productivitatii si la reducerea consumului de carburant si prin intermediul Product Link, sistemul de management al flotelor, care contribuie la reducerea costurilor si la maximizarea timpului de functionare al masinii.

Asa cum ne-a obisnuit la fiecare eveniment la care este prezent, producatorul Caterpillar va avea un spatiu de expunere dedicat tuturor industriilor pe care le deserveste. In acest an insa o atentie deosebita va fi acordata produselor pentru constructii, 14 dintre utilajele de constructii din gama mica impreuna cu atasamentele de lucru isi vor demonstra versatilitatea si flexibilitatea.

De asemenea expozitia va aduce in prim plan si serviciile aditionale pe care Caterpillar si dealerii sai din toata lumea le pun la dispozitia clientilor. Vizitatorii vor gasi informatii despre Cat Certified Used, Cat Financial si The Cat Rental Store.


Caterpillar prezinta unitatile C7 ACERT si C9 ACERT pentru aplicatii industriale
Caterpillar a anuntat introducerea pe piata a noilor motoare pentru aplicatii industriale C7ACERT( cu puteri cuprinse intre 225-300 CP) si C9ACERT( cu puteri intre 275 si 375 CP). Aceste noi oferte permit clientilor sa comande pachete preconfigurate. Motoarele, foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil pot fi utilizate pentru o mare varietate de aplicatii, de la irigatii, la aplicatii miniere si pentru pompe industriale. Noile motoare sunt unitati de putere complete, contin radiator,volanta, alternator si circuitele electrice preasamblate, pentru o instalare mai rapida si corecta, conform aplicatiilor OEM. Optiunile suplimentare includ cabluri pentru baterie, postament si ambreiaj care fac aceste motoare mai versatile si mai compacte.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI