Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
SC RomNed SRL

De 10 ANI in Romania, in slujba clientilor

08.01.2010
Anul acesta firma RomNed implineste 10 ani de activitate pe piata distributiei de masini si utilaje de constructii. In toata aceasta perioada accentul a fost pus pe introducerea  de noi tehnologii pe piata romaneasca si  oferirea de servicii de inalta calitate. Numarul mare de clienti multumiti de serviciile firmei noastre in toti acesti ani este o dovada ca incercarile noastre continue de perfectionare au dat roade iar eforturile noastre au fost rasplatite.  Prin investitile facute in decursul anilor firma RomNed detine in acest moment o echipa de service moderna si foarte bine instruita care este gata in orice moment sa intervina pentru rezolvarea eventualelor probleme tehnice.
Pentru viitor firma RomNed isi propune sa continue pe aceeasi linie; profesionalism, satisfacerea nevoilor clientului si introducerea de noi tehnologii pe piata de utilaje de constructii. Cu ocazia implinirii a 10 ani de existent dorim sa multumim tuturor clientilor, colaboratorilor  si partenerilor nostri si sa ii asiguram ca si in urmatorii ani vor gasi in RomNed partenerul de care au nevoie.

ICE BV
Sfarsitul anului 2008 gaseste  ICE BV, celebrul producator olandez de ciocane vibratoare, ciocane de impact si multe alte echipamente pentru fundatii si construirea de drumuri si poduri in postura de lider mondial pe acest segment de piata. Pozitia ocupata de ICE se datoreaza fuzionarii cu grupul PVE-DIESKO. Fuziunea realizata la sfarsitul anului trecut intre cei doi producatori olandezi are ca efect cresterea gamei de echipamente, crearea  unei mari retele internationale de distribuitie, marirea capacitatii de productie si asigurarea stabilitatii companiei.

 
Colaborarea dintre firma SC RomNed SRL si producatorul de ciocane vibratoare ICE Olanda a inceput in urma cu aprox. 5 ani si a insemnat printre altele introducere pe piata romaneasca a unui numar mare de tehnologii si inovatii ce au venit in ajutorul clientilor nostrii. Datorita calitatii deosebite a utilajelor  si productivitatii ridicate a acestora  tot mai multi constructori au ramas fideli produselor ICE.

SC RomNed SRL vine inca o data in ajutorul clientilor si le ofera posibilitatea inchirierii de utilaje, in special ciocane vibratoare si unitati de putere hidraulica. Pe langa inchirierea propriu zisa, firma noastra ofera  instructajul necesar operatorilor si  asistenta clientilor in vederea alegerii tehnologiei potrivite bazandu-ne pe  experienta acumulata in toti acesti ani. Un alt atu al firmei nostre este reprezentat de faptul ca detinem o gama variata de ciocane vibratoare disponibile in orice moment.

Ciocanele vibratoare hidraulice  au devenit din ce in ce mai raspandite in tara noastra. Acestea pot fi folosite pentru vibro-impingerea palplanselor, profilelor H sau a tevilor dechise pentru lucrari de  consolidare a fundatiilor, etansarea digurilor, realizarea de drumuri si poduri , terasamente, compactarea solului si multe altele.

Unitatile de putere hidraulice produse de ICE BV, dotate cu motoare Caterpillar de ultima generatie pot sunt  folosite nu numai pentru ciocanele vibratoare sau ciocanele de impact ci si pentru orice alt utilaje hidraulic; snecuri, winchuri, ciocane pe demolari, pompe de dragaj, spargatoare de orice fel. 

Palplansa, cunoscuta si sub denumirea de palplansa Larsen, este o traversa cu sectiunea in forma de U si cu capete de blocare. Palplansele se pot lega intre ele prin simpla imperechere. Dupa ce se unesc ele formeaza o incinta etansa.
Palplansele sunt utilizate in constructii industriale si de infrastructura, ca de exemplu drumuri, poduri, linii de cale ferata, imbunatati si amenajari de rauri, constructii portuare, imbunatatiri funciare.
Pentru a asigura o inalta calitate in concordanta cu standardul EN 10248 1,2; 1999 palplansele se supun la teste de analiza chimica, teste dimensionale pe baza desenelor standard si teste asupra mecanismului de blocare.
SC RomNed SRL  oferta firmelor interesate, pe langa o gama larga de palplanse si profile H si dispozitivul de vibro-impins palplanse.  Acesta se poate inchiria sau cumpara.

Damen Dop Pumps
Pompele DOP produse in Olanda s-au impus ca standard in industria de dragare datorita eficientei si fiabilitatii dovedite in decursul anilor. Capacitatea acestor pompe de a “lucra” cu particule mari de nisip, pietris, sedimente le face sa fie un instrument ideal pentru intretinerea porturilor, inlaturarea nisipului din lucrarile pentru fundatii, in industria miniera etc. Pompele DOP asigura o productivitate ridicata in aproape orice conditii. Datorita materialelor rezistente la uzura si designului robust pompele DOP rezista in medii mai putin propice si va vor ajuta sa realizati proiectele intr-un mod rapid si usor. Acestea sunt utilaje care n-ar trebui sa lipseasca din dotarea nici unei firme specializate in dragari.  Multe dintre modele de pompe produse de firma olandeza au fost realizate cu sprijinul firmelor care contracteaza lucrari in domeniul dragarilor. In urma acestor colaborari au fost realizate pompe multi-functionale care se pliaza perfect nevoilor contractorilor.  Pompele DOP pot si folosite in urmatoarele configuratii:
  • Pompa cu snec special, folosita pentru decomntaminarea noroiului sau a sedimentelor de pe fundul apei si pentru adancirea albiei unui rau.
  • Pompa cu cap de taiere, folosita pentru inlaturarea nisipului, pietrisului compactat din porturi sau din albiile raurilor.
Ca si pentru celelalte utileje oferite de firma RomNed si pentru pompele de dragaj oferim service si asistenta firmelor interesate.  Cei mai buni ingineri ai nostri va vor sta la dispozitie.

Taets Olanda
Spargatoare hidraulice de piloti.
SC RomNed SRL ofera companiilor specializate in realizarea de fundatii o solutie simpla, ieftina si cu o productivitate deosebita pentru spargerea pilotilor forati.
Spargatorul de capete de piloti Taets este o solutie alternativa la spargerea cu pickhammerul .
 
Acest echipament  se poate adapta pentru orice diametru doriti iar montarea acestuia pe un excavator se realizeaza foarte simplu.  Prin scoaterea sau adugarea de  zale se pot sparge piloti cu diametrele pornind  de la 400mm si ajungand pana la 2000 mm.
Avantajele spargerii pilotilor cu acest echipament hidraulic fata de spargerea traditionala a pilotilor sunt foarte multe, dintre acestea putem reaminti; productivitatea incomparabil mai mare, armatura ramane intacta , nu vor exista crapaturi in pilot, taietura este "curata" iar pentru operare nu sunt necesare cunostinte deosebite. Totodata Taets produce  si  spargatoare de piloti prefabricati.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI