Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Trailers

MARELL Traditie si eficienta

05.03.2009
MARELL Traditie si eficienta
Marrel - Franta este inventatorul echipamentelor tip Amplirrol si Skiploader destinate operatiunilor de incarcare / descarcare a containerelor pe sasiul camioanelor. Powertek Trailers, membra a grupului Powertek Group, este reprezentant exclusiv in Romania al echipamentelor Marrel si impreuna cu Powertek Industry monteaza pe autosasiuri sisteme fabricate la Marell Franta.

Prin fabrica de la Moreni, Powertek Industry asambleaza si diverse configuratii de bene basculabile (pe o singura parte, pe doua parti sau pe trei parti) sub licenta Marell.

Sistemul hidraulic Ampliroll permite incarcarea containerelor de diverse dimensiuni de la sol pe camion, transportul lor si descarcarea. Materialele de calitate folosite la fabricarea echipamentelor Marrel garanteaza performanta si durabilitatea.

Sistemul Ampliroll are ca parte de baza un carlig robust care agata, printr-o miscare transversala fata-spate, containerul incarcat si aflat la sol, il ridica si il fixeaza pe sasiul camionului. Dupa transport, acelasi carlig descarca containerul, putand realiza si transbordarea containerului de pe sasiu pe remorca.

Sistemul Ampliroll este configurat in functie de sasiul camionului pe care se monteaza si pe tipul de container ce va fi incarcat si descarcat. Pentru a atinge performanta optima, echipamentul este particularizat astfel incat sa corespunda in totalitate oricaror cerinte ale clientului. Avantajele majore ale carligului hidraulic Ampliroll sunt versatilitatea, puterea si costurile reduse de intretinere.

Un sasiu echipat cu Ampliroll poate deveni multifunctional putandu-se monta de la clasicele containere cu role pana la platformele (Flat-uri) cu aplicatii in diverse domenii: transport, logistica, agricultura, forestier, mentenanta rutiera, platforme echipate cu macarale etc.

Sistemul de ridicat containere cu doua brate - multibene are o capacitate de ridicare intre 14.000 si 18.000 kg. Containerele au o lungime de pana la 5 m, sunt din otel de inalta rezistenta si optional se monteaza brate telescopice.


Date tehnice: Particularitati
Tipul autovehiculului pe care se poate monta echipamentul hidraulic de tip Ampliroll: Autocamion cu 2, 3 sau 4 punti si greutate totala admisibila cuprinsa intre 12 tone - 32 tone
Sarcina maxima la incarcare descarcare container: sarcina cuprinsa intre 14 tone si 30 tone in functie de echipament
Lungime container: Lungimea cuprinsa intre 3,8 m - 6,8 m in functie de echipament


Performanta prin inovatie
Designul, calitatea materialelor echipamentului combinat cu un control total al scutului metalic garanteaza un nivel de performanta inalt, durabilitate si calitate a skiploaderelor Marrel.

Gama de produse skiploader Marrel cuprinde doua modele: skiploader cu brate fixe si un model cu brate telescopice. In functie de model poate fi montat pe sasiu de 4X2 sau 6X4 si are o capacitate de ridicare de 14 sau 18 tone.

Pe langa cele doua modele echipamentul poate fi customizat in functie de cerintele clientului, oferind astfel o gama mult mai larga cu nenumarate posibilitati de operare si performante optime. Avantajele skiploaderelor Marrel sunt viteza mare de lucru si implicit o productivitate ridicata.


Marrel, succes din 1919
Fondata in 1919, compania franceza Marrel este unul dintre liderii europeni in sectorul echipamentelor montate pe vehicule industriale.

Succesul si dezvoltarea rapida a companiei Marrel se datoreaza in mare parte inovatiilor tehnologice. In 2007, producatorul francez a realizat o cifra de afaceri de 65 milioane euro. Sistemul hidraulic Ampliroll a fost inventat de Marrel in 1970.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI