Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco

Super XAS 87 Kd - peste 130 de ani de experienta condensati

05.03.2009
Dan Vasile
Super XAS 87 Kd - peste 130 de ani de experienta condensati
Noul compresor Atlas Copco XAS 87 Kd a fost proiectat special pentru a veni in intampinarea industriilor europene de constructii si inchirieri, fiind usor de transportat intre santiere, versiunea full option avand o greutate sub 750 kg.

Prin design-ul compact, cel mai recent compresor de categorie usoara elimina necesitatea unui carnet de conducere special, putand fi transportat cu ajutorul unui autoturism, in acest caz carnetul de conducere standard fiind suficient in majoritatea tarilor de pe mapamond. Acest avantaj al greutatii de categorie usoara este dublat de performante de categorie grea.

In concluzie, raspunzand cerintelor din sectorul constructiilor si inchirierilor, noul compresor are un design robust si este usor de operat.

Compresorul XAS 87 Kd este prevazut cu un motor diesel Kubota V1505 turbo-charged de 33 kW cu patru cilindri, racit cu apa. Rezultatul? Aer comprimat mai mult decat suficient pentru actionarea simultana a trei unelte pneumatice, si eficienta energetica pe masura, atat la o cerere mica de aer comprimat cat si pentru varfurile de consum. Particularizata printr-un element de compresie de dimensiuni reduse reproiectat, combinatia motor/ element este mai eficienta decat la alte compresoare din aceeasi clasa, cuplajul cu roti dintate eliminand transmisia prin curele.

Compresorul are un debit FAD (free air delivery) de 5 mc/min (83 l/s) la o presiune de 7 bar, asigurand necesarul pentru actionarea simultana a trei unelte, de exemplu trei scule pneumatice cum ar fi ciocane de spargere, polizoare si compactoare, fiind astfel ideal pentru cerintele de baza din constructii.

Compresorul este insonorizat, avand un nivel de zgomot de 98 dB(A).
Noul model este disponibil in varianta standard cu carcasa compacta din otel, sau cu carcasa ‘HardHatTM’, asigurand valori de revanzare excelente. Compresorul XAS 87 Kd este echipat standard cu un rezervor de combustibil compact de 40 litri, pentru a asigura necesarul de combustibil pentru minimum 8 ore de lucru.

Acest model este disponibil si cu pornire la rece, fiind astfel capabil sa functioneze la temperaturi de pana la -20 °C, avand un interval de functionare intre -20°C si 50°C.

Anul XII, nr. 142, dec 2017
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, Mai 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 
 
 

PARTENERI