Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
EVW Holding

Totul pentru clienti

05.03.2009
Dan Pavel
Totul pentru clienti

Anul 2009 reprezinta anul in care intreaga atentie a importatorului oficial DAF in Romania, societatea EVW Holding, se va indrepta asupra clientului. Dupa un an de vanzari record, anul 2007, urmat de un an 2008 in care strategiile de piata bine puse la punct, orientate spre vanzari si-au spus cuvantul in cazul EVW Holding, anul 2009 este dedicat clientilor.

O strategie corecta, in conditiile unei piete mondiale care nu sufera nici de supraproductie si nici de proiecte, ci numai de lichiditati. Increderea consumatorului in vehiculele de marca a ramas la aceleasi cote ca si in anii trecuti, dar acum serviciile after sales depind din ce in ce mai mult de reprezentantii din fiecare tara, diferenta fiind facuta de aceasta data pe plan local.

Satisfactia clientilor reprezinta asadar prioritatea absoluta pentru EVW Holding, iar pentru a cunoaste toate problemele, toate nemultumirile acestora si pentru a le rezolva, niciun efort nu pare a fi prea mare. Flexibilitatea serviciilor, amabilitatea personalului reprezinta elemente cheie pentru o firma de marimea societatii EVW Holding, aceasta inregistrand la sfarsitul anului trecut o cifra de afaceri de peste 140 mil. EUR.

Cu peste 400 de angajati implicati in cele cinci domenii de activitate importante ale firmei: importul si comercializarea autocamioanelor DAF noi si second hand, a pieselor de schimb, asigurarea activitatii post vanzare pentru autocamioane noi si second hand sau importul si comercializarea de anvelope pentru autocamioane si autoturisme, EVW Holding reuseste sa ofere tuturor celor care trec pragul reprezentantelor sale din Cluj-Napoca, Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Brasov, Suceava si Iasi servicii de calitate la acelasi nivel, indiferent de zona din tara. Apropierea de clienti inseamna mai multe reprezentante mai aproape de locatiile firmelor, iar in acest an extinderea retelei EVW Holding continua.

Astfel, un nou centru de vanzari a fost deschis la Craiova, fiind urmat in luna februarie de un altul la Brasov, iar in vara acestui an se asteapta lansarea sediului nou al firmei situat in zona Cluj.

Dupa o campanie larga de evaluare a gradului de satisfactie a clientilor, acestia raspunzand unor chestionare amanuntite, rezultatele statistice se vor revedea in acest an, la nivelul serviciilor. Datele statice sunt impresionante, 98% din clientii repondenti fiind multumiti de personalul societatii EVW Holding.

Ši pentru ca totdeauna este loc de mai bine, activitatea de call center este acum generalizata la nivelul intregului grup. Interesul fata de o oferta de servicii de calitate, de reducere a timpilor de asteptare si de service este major in randul beneficiarilor, acestia acceptand in numar mare sa raspunda intrebarilor operatorilor pana in prezent, in final rezultand o colaborare excelenta intre cele doua parti.

Remarcabil este si faptul ca pentru conducerea firmei cele mai importante au fost observatiile negative, si chiar daca procentul de clienti nemultumiti a fost foarte mic, toate propunerile acestora se vor regasi incepand cu acest an in activitatea EVW Holding.

Ofertele speciale se cunosc din iarna
Conform estimarilor firmelor de cercetare a pietei auto, anul 2007 a adus un fenomen nou pe piata auto: multe flote auto au fost cumparate si in contul necesarului anului 2008 si 2009. In aceste conditii rata de utilizare a autocamioanelor din parcurile auto creste permanent, la fel si timpii de schimbare a vehiculelor, rezultatul final putand fi vazut prin numarul din ce in ce mai mare de piese auto ce sunt inlocuite la autocamioanele vechi.

Oferta de iarna a companiei EVW Holding in ceea ce priveste piesele de schimb este mai mult decat generoasa, piese cu grad ridicat de uzura precum alternatoarele sau demaroarele putand fi achizitionate cu reduceri importante. Toate detaliile pot fi gasite accesand site-ul www.evwholding.ro, sectiunea "piese in promotie". Aici se pot gasi de asemenea baterii, lampi de semnalizare, incalzitoare auxiliare, samd, toate cu preturile afisate!

Promotia iernii nu se opreste aici, pentru toate produsele din oferta cumparatorii primesc un discount la manopera de pana la 25%. Ši inca un sfat: uitati-va in oglinda! EVW Holding vine in intampinarea directivelor UE ce vor intra in vigoare incepand cu luna aprilie 2009 ce prevad marirea razei de acoperire a oglinzilor retrovizoare si panoramice, precum si introducerea obligatorie a oglinzilor pentru bordura, prin oferirea la preturi promotionale a intregii game de oglinzi necesare unui autocamion, asigurand bineinteles si montajul lor profesional.

Segmentul constructiilor este un sector in care autocamioanele DAF exceleaza, in Romania oferta HOT DEALS continuand si in acest an. Lansata in anul 2008, aceasta insereaza doua sasiuri pentru constructii DAF FAD CF E4 in configuratie 8 x 4 echipate cu o suprastructura basculabila Carnehl sub forma unei bene de 18,8 mc realizata din otel Hardox cu rezistenta HB 450 si o betoniera marca Stetter cu un volum de umplere de 9 mc. Avand in vedere ca preocuparea pentru mediu reprezinta o proritate atat pentru producatorul DAF Trucks N.V., cat si pentru importatorul EVW Holding, oferta HOT DEALS include autocamioane ce respecta normele de poluare Euro 5 la pretul celor cu motoare Euro 4. Practic vorbind, avantajele sunt multiple pentru client, primul fiind cel al unei economii de 3.000 EUR, dar si posibilitatea de a revinde mult mai usor in timp un camion Euro 5 decat unul Euro 4.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI