Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2009

Wacker Neuson in premiera la Paris

19.02.2009
Cristina Catanescu
Wacker Neuson in premiera la Paris
Grupul german Wacker Neuson si-a anuntat participarea la targul international de constructii Intermat, organizat la Paris, in perioada 20-25 aprilie a.c. Expozitia organizata in capitala Frantei este una din primele 3 de acest fel din intreaga lume, iar pentru cei de la Wacker Neuson este prima prezenta in calitate de expozant. Cu aceasta ocazie holdingul german isi va promova o gama larga de produse din categoria business a echipamentelor electrice si a dispozitivelor compacte.

In cadrul manifestarii expozitionale de la Paris, Wacker Neuson va avea o suprafata de expunere de 1.000 mp, si o arie de inca 1.000 mp rezervata pentru demonstratii practice. Prioritara pentru grup va fi promovarea noilor produse ale brandurilor Wacker Neuson si Kramer Allrad, cu aplicabilitate in domeniul constructiilor.


Noutati din gama echipamentelor compacte
In ceea ce priveste noutatile Wacker Neuson si Kramer Allrad pe segmentul business al dispozitivelor compacte, la targ vor fi expuse noile tipuri de excavatoare cu performante superioare. In acest mod compania doreste sa demonstreze apropierea fata de clienti, promptitudinea cu care reactioneaza la noile cerinte ale pietei.

Noul sistem hidraulic de cuplare rapida, cu functionare normala, pentru excavatoare, numit "Easy Lock", va fi dezvaluit publicului, pentru prima data, cu ocazia acestui targ de constructii. Sistemele hidraulice de cuplare, in varianta conventionala, din cauza constructiei voluminoase si grele, afectau serios stabilitatea utilajului in timpul functionarii acestuia. In schimb, sistemul "Easy Lock" este usor de manipulat, fiind perfect adaptat pentru produsele Wacker Neuson. Noul sistem hidraulic promovat de grupul german functioneaza normal, fara uzura, spre deosebire de solutiile hidraulice clasice. Avantajele sunt legate in special de aparitia sistemului "Easy Lock" care face imposibila blocarea sistemului, raspunzator de acest fapt fiind cilindrul de inchidere, singura componenta mobila a sa.

Un alt produs nou si de viitor este filtrul de particule montat la excavatoarele compacte de la Wacker Neuson, cu o capacitate de incarcare de 5 tone si peste 5 tone. Cu aceasta inovatie producatorul german si-a propus sa rezolve cerintele pietei cu privire la protectia operatorului si a mediului inconjurator. In sistemul de filtrare folosit de utilajele Wacker Neuson, particulele nocive pentru mediu sunt colectate si arse. Emisia de particule a vehiculelor diesel se reduce astfel de o mie de ori fata de emisiile obisnuite, prin urmare acestea se supun reglementarilor de mediu in vigoare.

In timpul expozitiei de la Paris vor fi promovate si cele doua noi mini-incarcatoare Kramer Allrad, modelul 250 si 350. Aceste utilaje usoare permit unele dintre cele mai versatile operatiuni, evidentiindu-se, in acelasi timp, si in ceea ce priveste raportul pret - performanta. Desi sunt echipamente de dimensiuni reduse, mini-incarcatoarele Kramer Allrad 250 si 350 se remarca prin stabilitatea lor.

Principiile care au stat la baza constructiei acestor utilaje sunt aceleasi ca in cazul celor de talie mare. Designul acestora permite o manevrabilitate extrem de facila, iar dimensiunile compacte avantajeaza folosirea acestora in operatiuni in spatii reduse.


Produse electrice de ultima generatie
Gama de utilaje electrice este si ea prezenta cu noutati la Intermat. In timpul targului vizitatorii vor putea vedea noul cilindru compactor, cele 3 noi modele de compactor cu placa vibranta, si doua noi modele de ciocane rotopercutoare.

Noul cilindru compactor cu vibratii - RD 16-100 ofera stabilitate si siguranta in manevrare. Compactorul cu placa vibranta DPU 3050H este extrem de mobil si poate fi utilizat in spatii stramte, datorita placii de dimensiuni reduse. Compactorul DPU 4045Y este dotat cu motor Yanmar si se remarca prin robustetea sa. Produsul este echipat si cu un filtru de aer ce asigura o functionare optima a utilajului in medii cu multe particule de praf.

Pentru operatiunile de demolare si penetrare, Wacker Neuson expune noile ciocane rotopercutoare EH 6M si EHB 7M, alimentate electric, extrem de eficiente si de fiabile. Sculele sunt echipate cu afisaj electronic si cu un sistem special de absorbtie a vibratiilor.

Societatile Neuson Baumaschinen GmbH si Kramer Werke GmbH, detinatoarele brandurilor Wacker Neuson si Kramer Allrad, fac parte din grupul german de firme Wacker Construction Equipment AG, cu sediul la Munchen. Holdingul german detine unitati de productie in toata lumea si se distinge prin calitatea si fiabilitatea produselor sale, precum si prin inovatiile in materie de masini si utilaje de constructii. In prezent este unul din liderii mondiali in productia de excavatoare compacte.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI