Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Construct Expo Antreprenor

CDP Access - o prezenta permanenta

12.03.2009
Madalina Dragomir
CDP Access - o prezenta permanenta
Construct Expo Antreprenor, cea mai importanta manifestare expozitionala specializata pe materiale de constructii s-a desfasurat in perioada 3 - 7 martie 2009, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO Bucuresti. CDP Access - Groupe Piroux, importator unic pentru principalul fabricant de platforme mobile de ridicat cu nacela din Europa este o prezenta nelipsita in cadrul celor mai importante manifestari expozitionale din Bucuresti, dar si din tara.

In cadrul Construct Expo Antreprenor, societatea CDP Access - Groupe Piroux a fost prezenta cu un stand in care au fost expuse opt utilaje, printre cele mai solicitate pe piata din Romania. Chiar daca expozitia nu a fost la fel de intinsa ca in alti ani, potentialii clientii nu au lipsit. Asfel, fara sa tina cont de criza, chiar din prima zi de expozitie zece vizitatori specialisti au vrut sa vada modul de manevrare al celor mai noi generatii de platforme mobile.

Trebuie spus faptul ca, deoarece grupul are o oferta de aproape 60 de modele, la fiecare manifestare expozitionala sunt aduse modele noi, de multe ori unele dintre ele fiind pentru prima data prezentate la o astfel de manifestare. In acelasi timp, CDP Access - Groupe Piroux este principala firma de renting din Romania pentru lucrari de la 8 la 32 m inaltime, avand cel mai mare parc de inchiriat nacele, de peste 250 de bucati. Oferta CDP Access acopera toate cerintele clientilor, gratie numarului mare de modele, indiferent de inaltimea de lucru.

Platformele pot lucra atat in spatii inchise, cat si in exterior.
Unul dintre modelele cele mai solicitate de catre clientii din intreaga lume, atat in vederea utilizarii directe, cat si pentru inchiriere sunt nacelele tip foarfeca, cu actionare electrica sau diesel.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI