Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
INTERMAT 2009

Ciocanele Hidraulice TABE

12.03.2009
Cristina Catanescu
Ciocanele Hidraulice TABE
Cu o experienta de peste 30 de ani in producerea de ciocane hidraulice si brate articulate, compania TABE, cu sediul in Álava a devenit lider al pietei din Spania si detine o retea de distributie si service pe intreg teritoriul acestei tari. La nivel international firma are piete de desfacere in Europa, America si Asia. GTNec este subsidiara companiei TABE si are ca obiect de activitate distributia de masini si unelte pentru constructii, demolari sau pentru segmentul de reciclare.
TABE va fi prezent la editia din acest an a Intermat unde isi va expune cele mai noi modele de ciocane hidraulice si accesorii de sprijin, incluzand modelele AGB-10, AGB-15 si AGB-18, care apartin gamei heavy.

Urmandu-si strategia de extindere, Tabe va avea un program incarcat la Intermat, o data importanta in calendarul producatorului spaniol. Francesco Probanza, recent numit manager de vanzari, pune in evidenta obiectivele stabilite de companie la Intermat: "Nu este doar o oportunitate de contact cu distribuitorii francezi, acest targ va reuni in acelasi timp distribuitorii Tabe din intreaga lume. Data fiind importanta pe plan international a acestui targ, un alt tel este acela de a atrage potentiali clienti si de a ne face brandul cunoscut si in alte tari".

Standul Tabe va ocupa o suprafata de 120 mp, unde vizitatorii pot vedea o gama vasta de produse si vor putea testa puterea si flexibilitatea diferitelor tipuri de ciocane hidraulice. Masinile de inalta calitate, tehnologia avansata aplicata in dezvoltarea lor si o cultura a organizatiei bazata pe inovarea constanta sunt numai o parte a valorilor care fac din Tabe un brand recunoscut la nivel international. La Intermat, Tabe va prezenta cele mai noi ciocanne hidraulice din gama heavy, AGB 10, AGB 15 si AGB 18.

Reprezentantii Tabe se vor afla la standul 6C 060 din Pavilionul nr.6, care va fi de altfel si punctul de intalnire pentru distribuitorii brandului. Cu viziune asupra cresterii vanzarilor pe plan international, Tabe urmareste cu prilejul Intermat 2009 sa stabileasca contactele necesare pentru vanzari, pentru o viitoare retea internationala extinsa, retea care deja cuprinde cinci continente.

Intermat se situeaza in randul targurilor de top in sectorul masinilor si echipamentelor pentru constructii. Spatiul alocat acestei editii va fi de 210.000 mp, cu 17% mai mare decat in 2006, un nou record in ceea ce priveste suprafata de expunere. Anul acesta Intermat genereaza asteptari enorme avand in vedere contextul economic actual si prezenta unor companii din tari mai putin afectate de criza si deci cu un potential de consum ridicat, precum: Emiratele Arabe Unite, China, India, Africa de Sud si Brazilia.


AGB 10, AGB 15 si AGB 18 - ciocane hidraulice de ultima generatie
Asezate la loc de onoare, alaturi de celelalte produse Tabe expuse la Intermat 2009, vor fi si doua dintre cele mai noi ciocane hidraulice de categorie heavy: AGB 15 si AGB 18. Acestea se caracterizeaza printr-un nivel ridicat al productivitatii, extrem de importanta pentru obtinerea acestor rezultate fiind si tehnica avansata aplicata pentru producerea lor.

Ciocanul AGB 10, care cantareste 950 kg, este recomandat pentru excavatoarele intre 10 si 16 tone. Modelul AGB 15 cantareste 1.470 kg si este potrivit pentru utilajele de cariera, cu sarcini cuprinse intre 19 si 25 tone. Echipamentul de top al gamei AGB 18, cu o greutate de 1.850 kg este produs pentru utilajele grele, intre 24 si 28 tone. Ca toate modelele din aceasta gama, aceste ciocane detin un sistem exclusiv de cuplare Tabe care elimina bara de directie, prevenind astfel riscul ruperii sau al spargerii acesteia. Mai mult, cele mai noi modele si alte sisteme avansate Tabe, produse pentru a garanta functionalitatea si adaptabilitatea intr-o varietate mare de situatii. Acestea includ sistemul "PARE", "Circuitele de lubrifiere si lucru subacvatic" si sistemul pentru Schimburi Frecvente. Exista de asemenea si optiunea de a atasa pompa de lubrifiere prin intermediul cartusului Betasistem. Principala caracteristica inovatoare o constituie insa eliminarea furtunurilor de legatura la ciocan.

Odata cu aceste ciocane inovatoare care completeaza gama heavy, Tabe ofera si o multime de ciocane din gama light. Aceasta gama foloseste tehnologie pur hidraulica si contine 7 modele cu greutati intre 80 si 410 kg. Aceasta include si unul dintre cele mai nou lansate modele de pe piata, AGB 95, cu o greutate operationala de 105 kg. Bineinteles, exista si modele de gama medie, cu greutati intre 600 si 850 kg. Un astfel de exemplu este AGB 575, de 600 kg, potrivit echipamentelor de cariera intre 8 si 15 tone. Foarte importanta este si renumita gama Tabe Beta Breaker, care si-a crescut numarul de ciocane existente in gama prin adaugarea modelului Beta10. Acesta este cel mai mic model al gamei, cantareste numai 163 kg si este perfect adaptat pentru utilajele cu o capacitate cuprinsa intre 1,5 si 3,5 tone.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI