Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
New Holland Construction

Experienta totala construita in jurul clientului

12.03.2009
Ema Stancu
Experienta totala construita in jurul clientului
Compania New Holland Construction va fi foarte bine reprezentata la editia din aprilie 2009 a expozitiei Intermat, unul dintre cele mai importante evenimente din industria constructiilor.
Participarea brand-ului de utilaje de constructii de culoare galbena al grupului Fiat la aceasta manifestare de anvergura confirma misiunea grupului in calitate de producator mondial de echipamente pentru constructii, de a se afla in contact permanent cu cerintele clientilor si de a le oferi acestora solutii adaptate perfect nevoilor lor, cu scopul de a creste productivitatea, flexibilitatea si profitabilitatea operatiunilor clientilor.

In acest sens, New Holland ofera o gama completa, compusa din utilaje extrem de robuste si fiabile care respecta intrutotul normele de mediu in vigoare si sunt capabile sa raspunda cerintelor clientilor din toata lume, indiferent de tipul de aplicatie pentru care sunt folosite: de la constructii rezidentiale sau non-rezidentiale, la proiecte de infrastructura, la demolari sau managementul deseurilor.

Printre modelele prezentate la Intermat se vor afla utilaje din gamele care au intrat in istoria bradului New Holland de-a lungul timpului, de la excavatoare, buldozere si incarcatoare frontale pe pneuri la buldoexcavatoare, cu aplicatii specifice fiecarui sector in parte, in conformitate cu cerintele de multifunctionalitate si nevoia stringenta de flexibilitate pe care fiecare aplicatie o cere.

Brandul grupului Fiat, usor de recunoscut datorita culorii galben specifice cuprinde cateva produse capabile sa faca fata oricarei provocari in activitatile de demolare.

Dintre acestea se remarca excavatoarele special proiectate pentru astfel de aplicatii, care au lungimi ale bratelor care variaza intre 18 m si 25 m, dar care pot fi transformate foarte rapid si usor in utilaje standard intrucat prezinta o protectie specifica a principalelor componente expuse la risc. Alaturi de mini-incarcatoarele compacte, vor mai putea fi admirate si miniexcavatoarele cu protectie specifica pentru aplicatii mici de demolari si excavatoarele multiechipament patentate de New Holland.

Pentru lucrarile din zonele urbane New Holland a adus pe piata un produs exclusiv-modelul E150B Blade Runner, excavatorul care combina caracteristicile a doua utilaje: buldozer si excavator, intr-o singura unitate permitand o sapare rapida si usoara, dar si o incarcare mai rapida si mai putin costisitoare a materialelor in partea din spate.

Pentru sectorul managementului deseurilor New Holand ofera incarcatoare frontale, mini-incarcatoare compacte si buldozere cu protectii special create pentru a asigura o fiabilitate maxima si siguranta in orice mediu de lucru de la pregatirea si intretinerea terenurilor pana la sortarea si reciclarea materialelor.

In ultimii trei ani compania a investit masiv in domeniul cercetarii si dezvoltarii oferind astfel posibilitatea de a avea o gama competitiva de produse in termen de costuri operationale reduse, productivitate mare, zgomot la un nivel minim si confort deosebit pentru operator. Aceasta strategie a determinat starea de fapt actuala, 85% dintre produsele New Holland de pe piata fiind complet noi in ceea ce priveste continutul tehnologic si performantele, demonstand astfel determinarea si preocuparea companiei pentru satisfacerea intrutotul a nevoilor clientilor.

Pe langa revizuirea completa a gamei de produse care se va incheia inainte de sfarsitul anului 2010, brand-ul New Holland al grupului FIAT va oferi clientilor un alt beneficiu: "o inima noua" pentru toate utilajele. Toate produsele New Holland sunt echipate cu motoare cu nivel de combustie ridicat care ofera utilizatorilor nivelul optim de ardere pentru a dezvolta puterea necesara, un consum de combustibil redus si performante indiferent de tipul de aplicatie sau de activitatile ce urmeaza a fi desfasurate. Aceste unitati de putere sunt cu mult inaintea standardelor si normelor in vigoare cu privire la nivelul de emisii de noxe si de zgomot.

Motorul a fost produs in cadul companiei Fiat Power Train Technologies (FPT) producatorul numarul unu in lume de motoare diesel si reprezinta un avantaj in plus pentru utilizatorii finali si un privilegiu al companiei New Holland Construction.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI