Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Tower Light Srl

Gama completa de stalpi de iluminat

12.03.2009
Mariana Patru
Gama completa de stalpi de iluminat

Tower Light este un nume recent aparut in peisajul pietei domeniilor complementare industriei constructiilor, si anume al producatorilor de stalpi de iluminat, dar acest lucru nu a constituit un impediment pentru ca firma infiintata in 1997 sa devina lider european in productia de stalpi de iluminat si motopompe.

Compania, cu sediul in apropierea orasului italian Pavia (Italia) a ajuns la performanta de a detine capacitatea de a dezvolta pe cont propriu toate tipurile de structuri, studiind fiecare componenta, proiectand si realizand in cadru intern, cu ajutorul celor mai moderne masini robotizate si cu control numeric, punand astfel la dispozitia clientilor produse cu un inalt nivel calitativ. Fiecare stalp de iluminat sau motopompa este testata individual si vin insotite de toata documentatia necesara. Ca o recunoastere a calitatii produselor Tower Light si a respectarii normelor de siguranta, in 2002 compania italiana a obtinut Certificarea pentru Calitate ISO 9001:2000, iar in 2004 atestarea Vision 2000.

 In gama de stalpi de iluminat Tower Light se regasesc modele cu ridicare manuala, cu ridicare hidraulica, cu lumina incandescenta cu halogen, stalpi alimentati independent de o sursa externa sau proiectati pentru cladiri, armata, protectie civila, spectacole, dar si cei utilizati la diferite evenimente si reprezinta solutia adecvata pentru o multime de aplicatii cum ar fi constructiile, spatiile lucrative, aeroporturile, zonele militare, diverse evenimente sau pentru firmele care presteaza servicii de inchiriere.

Unul dintre cele mai de succes produse ale Tower Light este SUPERLIGHT VT1. Caracteristicile sale fac din acest produs unul de renume. Are o inaltime maxima de 9 m, este echipat cu sistem hidraulic de ridicare, rotatie a stalpului la 340 grade, 4 becuri de 1.000 W cu halogenura metalica (versiuna JM), rezervor pentru combustibil cu o capacitate de 116 litri, remorca cu doua roti, dimensiuni compacte pentru transport si motor diesel Kubota.

Datorita experientei dobandite de-a lungul timpului si a celor trei generatii de motopompe produse, Tower Light si-a imbogatit constant portofoliul de produse astfel ca poate realiza pompe de la 6,80 l/min la 20.000 l/min, de la 508 la 3.048 mm. Linia de produse cuprinde pompe cu amorsare proprie, pompe cu efect de vacuum, pompe electrice, pompe-diafragma cu amorsare proprie, pana la pompe electrice submersibile si sisteme anti-incendiu.

 Unul dintre modelele care se bucura de o foarte mare apreciere din partea clientilor este pompa silentioasa cu sistem de aspirare MVSS. Aceasta ofera performante ridicate datorita sistemului de aspirare cu capacitate de 50 mc/h, garantand pomparea apei cu un mare procentaj de aer. Acest tip de pompe de aspirare nu necesita intretinere, sau reumplere cu apa sau ulei datorita sistemului special NARP. Designul nou si inovator, precum aparatorul de cabina, face ca aceasta pompa super silentioasa sa fie una dintre cele mai utilizate de pe piata.

Principalele caracteristici ale pompei cu sistem de aspirare MVSS sunt: pompa elicoidala din fonta G25, ax din otel calit 39NiCrMo3, versiunile Super Silent si Semi Silent si un rezervor de 116 l. Pompa cu aspirare uscata are si ea o serie de caracteristici printre care se regasesc carcasa din aluminiu de inalta rezistenta, diafragma si valve Viton ce permit folosirea pompei timp de 2.000 de ore fara necesitatea vreunui fel de activitate de mentenanta, debit maxim de 50 mc/h, nu este necesara reumplerea cu apa sau ulei.

Ca o noutate, Tower Light si-a diversificat portofoliul de produse dedicate clientilor din constructii, incluzand gama Gladiator de cutii special proiectate cu sisteme antifurt, minidumpere si minitransportoare pentru materialele de constructii, dar si rezervoare concepute pentru transportul combustibilului sau placi compactoare si aparate de sudat tuburi din PVC.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI