Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Brett Motors

Invitatie la dialog

12.03.2009
Invitatie la dialog
BRETT Motors va participa in perioada 1 - 4 aprilie 2009 cu stand propriu in cadrul CONSTRUCT EXPO UTILAJE. In dorinta de a primi vizitatorii cu cat mai multe informatii si noutati, reprezentantii firmei lanseaza deja un dialog despre cele mai solicitate echipamente ale anului 2008.
Acest dialog puteti sa-l continuati in direct daca vizitati standul Brett Motors situat pe aleea principala care duce la Pavilionul Central 1, langa platforma 45: "Dragi parteneri, cu sistemele informationale actuale suntem constienti ca este foarte greu sa venim cu noutati in segmentul nostru de piata. De aceea ne-am hotarat ca in aceste randuri sa va prezentam cele mai solicitate echipamente, ale anului 2008, ce pot sa fie montate pe incarcatoarele multifunctionale. Al doilea criteriu de selectie a fost utilizarea lor si pe masinile care le aveti deja in parcul auto. Aceasta deoarece stim ca pentru dumneavoastra este important fiecare ban investit.


Cupe malaxor pentru betoane
Acestea au posibilitatea de autoincarcare cu nisip adaugandu-se ulterior cimentul si apa. Clientii nostri au fost foarte incantati datorita sistemului de descarcare al sarjei. Descarcarea se poate realiza prin bascularea cupei sau prin tubul flexibil din partea inferioara a cupei. Utilizand acest malaxor pe SSL, buldoexcavatoare sau incarcatoare cu brat telescopic, puteti sa realizati o sarja cuprinsa intre 0,15 - 0,8 mc. Pentru executarea sarjelor mai mari de betoane pe santier, putem sa venim in sprijinul dumneavoastra cu 4 modele (1,1 / 2,1 / 2,6 / 3,5 mc) de autobetoniere ce-si realizeaza singure reteta betonului prin autoincarcare.


Sistem VTS de senile - pentru lame tip buldozer sau greder
Performante superioare in lucrarile cu lame tip buldozer sau cu greder se obtin folosind sistemele de control prin laser si utilizarea senilelor. In mai putin de 1 ora rotile pot fi schimbate cu acest modern si performant sistem de senile din otel acoperit cu cauciuc. Interschimbabilitatea rotilor cu senile ofera puterea marita de impingere, marirea stabilitatii si performantelor de incarcare.


Ciocane hidraulice
Dupa ce si-au castigat locul lor in piata americana ciocanele Socomec sunt tot mai solicitate si in Romania. In primii ani au fost solicitate mai mult ciocanele din gama mica-medie, dar 2008 a fost un pas important pentru seria medie-grea. Cu toate ca ciocanele hidraulice Socomec pot echipa orice marca de excavatoare si incarcatoare cu masa intre 0,7 50 tone, pana in prezent ne-am oprit la excavatoarele cu masa maxima de 27 tone. Obiectivul nostru din acest an este sa facem cunoscute si cele mai mari modele MDO 2300TS si MDO 3200TS care pot sa fie utilizate pe excavatoare cu masa intre 30 - 50 tone.

Pentru exploatarile miniere, demolari si excavari fara vibratii, silentioase si in care se cere material finit gata maruntit, oferim ca alternativa cele sapte modele de CAPETE de FREZAT realizate de Simex. Capetele de frezat au latimea tamburului cilindric intre 565-1.400 mm, diametrul tamburului intre 380 - 740 mm si pot echipa excavatoare cu masa intre 2,5 - 60 tone. Ambele echipamente, brevetate de producatori, pot fi utilizate si pentru lucrari acvatice.


Turbo-Freze de zapada
Pentru zapada avem lame normale, lame cu reglarea deschiderii in V, sararite si turbofreze de zapada. Turbofrezele de zapada Simex sunt folosite cu succes de partenerii nostri. Dintr-o singura trecere turbofrezele noastre ce pot fi utilizate pe orice tip de SSL inlatura o latime de 1.500 - 2.100 mm cu inaltimea stratului de zapada ce poate sa fie de la cativa mm pana la 84 cm. Pentru nameti de peste 1m se evacueaza intai partea superioara prin ridicarea bratului si apoi stratul inferior de 0,8 m. Un alt avantaj al acestor echipamente il confera imprastierea laterala (tunul deflector rotindu-se pe un arc de 270) cu posibilitatea de reglare a distantei (pana la 15 m) in functie de obstacole sau daca se doreste incarcarea direct in basculante. Eficienta turbofrezelor a fost testata cu succes in ultimii ani.


Echipamente pentru excavat santuri
Foarte solicitate si apreciate pentru programele de cablari, canalizare si alimentarea cu apa potabila. Pot sa echipeze orice model de incarcator si excavator. Oferim la alegere clientilor posibilitatea de efectuare a santurilor cu sapatoare cu lant si elinde, roti de excavat prin frezare, capete de frezat sau brate de excavat. Puteti sa realizati santuri inguste si adanci dintr-o trecere. Pot avea urmatoarele dimensiuni: latimi intre 80 500 mm si adancimi cuprinse intre 0,5-4,5 m.

BRETT Motors este prezenta pentru dumneavoastra si in acest an la CONSTRUCT EXPO UTILAJE. Stim ca sunteti la lucru lasand "crizele" celor ce vor sa fie pe prima pagina la stiri de senzatie, dar va rugam "Vizitati-ne!". Am pregatit si in acest an cateva noutati dupa cum am procedat de fiecare data de cand suntem impreuna in aceeasi echipa de colaborare.Va rugam acordati-ne cateva minute pentru un schimb de pareri".

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI