Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 37

S.C. ROMDRIL S.R.L. - Utilaje de forat piloti

12.03.2009
S.C. ROMDRIL S.R.L. - Utilaje de forat piloti

www.romdril.ro
CF3S
CF3S de la TESCAR

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul utilajelor pentru forat (productia a inceput in anul 1976), societatea TESCAR a reusit gratie unui know-how de exceptie sa lanseze o gama remarcabila de masini recunoscuta pentru calitatile sale in intreaga lume, TESCAR CF. Bineinteles, intrebarea care se pune este cum au reusit sa se impuna pe o piata concurentiala puternica utilajele TESCAR, si mai ales cum a reusit seria CF sa intre in topul preferintelor constructorilor de pe mai multe continente?


Utilaje usor de transportat, rapid de montat, gratie dimensiunilor reduse si de asemenea usor de utilizat si de montat in zone inguste si pe suprafete mici, acolo unde utilajele clasice nu au nicio sansa, datorita gabaritului propriu mare. Acesta reprezinta numai o parte din raspunsul corect. Gama larga de modele, ce acopera o zona vasta de momente de torsiune dezvoltate la capul rotativ, de la 2.500 la 12.000 kgm, astfel incat clientul poate alege exact utilajul de forat care este necesar, este la fel de importanta.

Utilajul CF3 S marca TESCAR, este un utilaj de forat piloti ce poate lucra in pamant, nisip si piatra de duritate medie. Acesta poate atinge o adancime maxima de lucru de 22 m cu un diametru minim de 400 mm si un diametru maxim de 800 mm. De asemenea, utilajul poate fora piloti secanti (cu tubulatura) pana la o adancime de 8 m.

CF 3S este prevazut cu un motor diesel de 43,4 CP, un vinci principal de 4.700 kg si unul secundar de 900 kg. Capacitatea rezervorului de ulei hidraulic este de 85 litri, iar cea a rezervorului pentru motorina este de 130 litri. Cursa modelului CF3S este de 700 mm.

Senilele au o latime de 2.150 mm si o lungime de 2.800 mm. Utilajul dezvolta un cuplu de 3.500 kgm, are o viteza de foraj cuprinsa intre 7 si 15 rpm si o greutate de 11.000 kg.

Dimensiunile de transport sunt absolut normale, utilajul CF 3S nu necesita trailere agabaritice: inaltime de 2.835 mm, lungime 4.835 mm si latimea de 2.150 mm.

Extrem de important pentru actuala piata a constructiilor: utilajul CF3S poate fi achizitionat si in leasing, beneficiind de la EFG LEASING IFN SA de o finantare cu o durata a contractului de maxim 60 luni. Comisionul de administrare de 1,5% este platibil o singura data, la semnarea contractului, fiind aplicat la valoarea de achizitie. Valoarea avansului este de minim 20%, iar rata dobanzii de 6%.

In Romania, utilajul este in lucru pe mai multe santiere, clienti importanti precum S.C.CONEF S.A. Constanta si S.C. PETROMSERVICE S.A. Bucuresti achizitionand in anul 2008 modelul CF3 S de la TESCAR, toti fiind multumiti de performantele deosebite obtinute.

In calitate de reprezentant autorizat, S.C.ROMDRIL S.R.L. asigura cu personal tehnic specializat, instruit la firma producatoare, punerea in functiune a utilajelor, service in perioada de garantie timp de 12 luni si in postgarantie. Toti cumparatorii acestor utilaje pentru forat au asigurata consultanta tehnica din partea importatorului. Acesta propune o atitudine orientata catre client, prin stabilirea unor relatii de colaborare bazate pe implicarea cu seriozitate in identificarea nevoilor clientilor si stabilirea solutiilor tehnice optime.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI