Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
MrMachinery

Un nou portal de licitatii

12.03.2009
Catalina Cimpeanu
Un nou portal de licitatii
www.MrMachinery.com este un nou portal de licitatii low cost pentru vanzarea si cumpararea tuturor tipurilor de masini pentru constructii, utilaje pentru industria de minerit, reciclare, agricultura si transport.
MrMachinery este accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, astfel ca tranzactiile se efectueaza mai rapid, usor si sigur. Scopul principal al acestui site este acela de a scadea costurile de transport si de a reduce durata medie necesara unei tranzactii pentru furnizor, timpul desfasurarii licitatiei, comisioanele si riscul unor afaceri ineficiente. MrMachinery ofera un set de programe usor de utilizat si sigur, bazat pe un model inovativ de operare care include un modul de logistica, numit "My Freight", pentru calcularea succesiva a costurilor.


Premierea experientei online
Licitatiile online sunt similare licitatiilor reale, exceptand faptul ca totul este facut prin intermediul site-ului. In locul consumului de timp calatorind spre locul in care se desfasoara licitatia, vanzatorii potentiali si ofertantii experimenteaza placerea vanzarii, cumpararii si castigarii licitatiei prin accesarea paginilor site-ului pentru a vedea fotografiile, descrierile si preturile sugerate pentru masina sau utilajul scos la licitatie.

MrMachinery aduce furnizorilor o experienta total noua prin oferirea unei mari functionalitati si a unei realizari sigure a tuturor tranzactiilor. Utilizatorii site-ului vor experimenta securitatea, plata in siguranta, satisfactia crescuta si placerea de a face parte dintr-o comunitate a vanzatorilor si cumparatorilor de echipamente grele raspandita in intreaga lume.


Valoarea banilor, cheia tuturor tranzactiilor
MrMachinery aduce licitatia la furnizori, ceea ce inseamna ca logistica este foarte mult simplificata, fara costuri de transport. Comerciantii isi pot rula capitalul mai rapid si pot realiza vanzari mult mai profitabile prin intermediul tranzactiilor low cost si al retelei cu potentiali cumparatori din lumea intreaga. Mai mult decat atat, nu exista costuri de inregistrare sau inserare pentru utilizatorii site-ului.

Comerciantii isi vor maximiza veniturile prin obtinerea celui mai bun pret, prin lipsa costurilor de transport sau a sarcinilor ascunse, iar cumparatorii isi pot minimiza costurile prin cumpararea directa dintr-o gama larga de contractanti.

Prin vanzarea echipamentelor prin intermediul unei licitatii standard sau necertificate, vanzatorul nu plateste nimic in afara de produsul vandut. Daca nu exista tranzactie, nu exista plata. In prezent MrMachinery ofera solutii low cost, taxa pentru produsele necertificate fiind 1% si 4,75% pentru produsele certificate (numai in cazul produselor vandute).


Risc minim
Portalul de licitatii ofera 2 optiuni principale: pe de o parte Licitatii Standard, optiune accesibila publicului 7 zile pe saptamana, iar pe de alta parte Licitatii Certificate, care sunt organizate la fiecare doua saptamani.

Pentru licitatiile standard, MrMachinery va fi doar locul de desfacere al acestora, in timp ce pentru licitatiile certificate, MrMachinery joaca rolul de vanzator intermediar, care intra cu produsele in licitatii in numele si in interesul comerciantului.

Acest serviciu garanteaza controlul eficient al echipamentului datorita unui Raport de Inspectie conceput de inspectori independenti si publicarea acestui raport pe site. O inspectie sumara, o evaluare detaliata a componentelor si diferite fotografii ale produsului destinat vanzarii sunt servicii incluse.

Procesul de inregistrare pe site presupune ca utilizatorul candidat sa fie investigat de o companie profesionala pentru a garanta securitatea tranzactiei. Prin intermediul portalurilor/site-urilor traditionale, furnizorii risipesc timp valoros in a raspunde intrebarilor, email-urilor sau telefoanelor.

Cu ajutorul MrMachinery, timpul tranzactiei este redus considerabil datorita procesului verificat de inregistrare si modelului de operare inovativ ale atributului de programe. Sunt acceptati doar vanzatorii si cumparatorii calificati, garantand utilizatorului o tranzactie rapida si fara probleme. Mai mult decat atat, MrMachinery ofera un cost de navigare "My Freight" exclusiv pentru calcularea imediata a cheltuielilor de transport la destinatiile din lumea intreaga.

Mai multe informatii pot fi gasite pe www.mrmachinery.com.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI