Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case Construction Equipment

40 de ani de la producerea primului incarcator multifunctional

07.04.2009
Mariana Patru
40 de ani de la producerea primului incarcator multifunctional

 In acest an Case Construction Equipment va sarbatori 40 de ani de la fabricarea primului incarcator multifunctional, un utilaj care s-a facut remarcat de-a lungul timpului prin versatilitatea deosebita, care se bucura de o popularitate mereu in crestere in randul utilizatorilor si preconizeaza fabricarea incarcatorului cu numarul 250.000. Compania americana a inceput producerea de incarcatoare multifunctionale sub nume propriu din 1969, dupa achizitia gamei Uni-Loader de la Universal Industries.

In 2009 se prefigureaza o dubla aniversare pentru producatorul american: pe langa cei 40 de ani de la fabricarea primului miniincarcator multifunctional, in acest an va mai fi pusa o piatra de hotar la istoria Case "inainte de finalul acestui an Case va produce incarcatorul multifunctional cu numarul 250.000", a afirmat intr-un comunicat de presa Jim Hughes, brand marketing manager Case.

Timp de 40 de ani constructorii, peisagistii, fermierii si altii au recunoscut valoarea acestor utilaje multifunctionale. In ceea ce priveste performantele, productivitatea, service-ul usor de realizat, confortul operatorului si controlul masinii, capacitatea de ridicare si hidraulica, Case a impus noi standarde cu gama sa de incarcatoare multifunctionale. Inca de la prima serie Case 1530 Uniloader, la seria 1800, seria XT sau la noile utilaje din gama 400 Seria 3, se poate urmari evolutia caracteristicilor care au propulsat incarcatoarele multifunctionale Case intr-o clasa a lor.

 Hughes a mai adaugat ca acei clienti care utilizeaza actualele modele Case vor putea observa ca manevrabilitatea, caracteristica acestor utilaje, care permite miscarea de rotatie in sens invers acelor de ceas. In plus incarcatoarele multifunctionale ale prezentului includ elemente importante pentru confortul operatorului, precum scaune cu suspensie, cabine incalzite si echipate cu aer conditionat, aparate de radio cu porturi MP3, dar si caracteristici menite sa creasca productivitatea cum ar fi comenzile automate, cuple hidraulice si un sistem hidraulic cu flux ridicat, care pentru operatorii din 1969 erau de neimaginat.

Ultima generatie de incarcatoare multifunctionale Case, 400 Seria 3 dispun de configuratii pentru ridicarea radiala sau verticala pentru o si mai mare versatilitate, cabine reproiectate care ofera mai mult spatiu liber si o vizibilitate mai buna, dar si un service mai usor de realizat, pentru o reducere maxima a timpilor morti. De asemenea pentru a optimiza performantele si productivitatea pe santierele de constructii, mai mult de 75 de accesorii sunt compatibile cu incarcatoarele multifunctionale Case.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI