Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Inchirieri

AFI Romania - noul sediu de la Timisoara

07.04.2009
AFI Romania - noul sediu de la Timisoara
Infiintata in luna octombrie a anului 2003 in orasele Essen si Hamburg din Germania, de catre o echipa cu o experienta vasta in inchirierea platformelor, societatea AFI Platforme a mizat intotdeauna pe servicii de calitate. In scurt timp, datorita crezului sau, AFI a devenit o companie bine cunoscuta printr-o dezvoltare constanta si continua pe piata de inchirieri de nacele.

In anii 2007 si 2008, AFI GmbH s-a extins in Hannover, Manheim, Frankfurt si München devenind un puternic ofertant si imbunatatindu-si constant flota. Daca in 2004 erau ofertate pe piata 150 de nacele, in 2005 numarul s-a dublat iar in prezent detine o flota de peste 1.000 de platforme. Astfel, datorita profesionalismului, AFI Germania reuseste sa-si castige o reputatie buna pe piata intr-un timp scurt.

AFI in Romania
Aderarea a mai multor tari din Estul Europei la structurile Uniunii Europene in anul 2007 a creat un mediu puternic pentru dezvoltarea lor economica. Aceste modificari au dus automat si la schimbari in domeniul inchirierii nacelelor, acesta dezvoltandu-se accelerat. Inca din anul 2006 societatea AFI a luat in considerare deschiderea unui nou punct de lucru in Romania si dupa o analiza detaliata a logisticii, in iulie 2007 a fost lansat sediul din Bucuresti. Incepand cu august 2007, a fost adus un numar de 70 platforme noi, iar in luna octombrie 2007, dupa obtinerea certificarii ISCIR pentru toate utilajele, a inceput activitatea de inchiriere in Romania.

Utilajele fiind bine primite pe piata din Romania, flota AFI a fost constant extinsa si diversificata, iar in august 2008 in oferta au fost cuprinse si telehendlerele. Cresterea sustinuta a afacerii a impus extinderea cu un nou punct de lucru si in luna martie 2009 a fost deschis un nou sediu la Timisoara. Acesta are o locatie strategica, datorita dezvoltarii infrastructurii regionale care asigura accesul din toate directiile. Sediul este situat la intrarea in Remetea Mare, accesul fiind direct din DN6.


"In acest moment putem sa raspundem cererii in cea mai scurta perioada de timp", Hans D. Kaiser, director general AFI Platforme Srl


Masini si Utilaje: Va sfatuiti clientii fara experienta sau cunostinte in domeniu sa aleaga echipamentele de care au nevoie?

Hans D. Kaiser: Siguranta este principala noastra preocupare. Din acest motiv ne ajutam clientii sa-si aleaga produsele de care au nevoie si doar atunci livram platformele la proprietari. Pe parcursul perioadei de inchiriere platformele sunt transportate de noi pana la locatia de lucru si inapoi. In plus, livrarea platformei este programata in asa fel incat persoana ce va opera platforma este pregatita corespunzator. Doar dupa ce clientul a inteles toate aspectele operarii cu platforme se confirma in scris ca isi asuma responsabilitatea pentru aceasta. Inginerii AFI garanteaza ca soferii sunt intotdeauna bine pregatiti si pusi la curent cu noutatile din domeniu.


M&U: Pentru proiectele importante reprezentantele AFI ofera solutii ce includ si estimarea costurilor?

H.D.K.: Oferim clientilor nostri un pachet complet de servicii. Acest lucru inseamna nu numai livrarea platformei, dar si mai important este faptul ca ne sfatuim clientul care este masina care se potriveste nevoilor sale. Ne folosim de know-how-ul si experienta angajatilor nostri pentru a-l indruma pe client pe perioada inchirierii. Acest lucru presupune sfaturi si asigurarea celor mai potrivite masini in orice stadiu al constructiei, intretinere si service in caz de daune.


M&U: Care sunt viitoarele planuri ale lui AFI? Va veti extinde activitea in alte regiuni ale tarii?

H.D.K.: In acest moment raspundem cererii oricarui client, oriunde, fiindu-ne mult mai usor de cand ne-am extins din Germania in Romania. Acoperim toata Romania, dar daca din motive economice este necesar deschiderea unui nou sediu nu vom ezita sa o facem.


M&U: Va veti extinde activitatea de inchiriere cu alte echipamente?

H.D.K.: Pietele din lume au demonstrat a fi instabile in ultimele saptamani. Pentru siguranta in viitor stabilitatea unei companii va depinde, mai mult decat in trecut, de flexibilitatea si increderea colaboratorilor decat in propriile produse si servicii. Anul trecut ne-am extins deja flota, in functie de nevoile clientilor. In acest moment putem sa raspundem cererii in cel mai scurt timp.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI