Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case Utilaje pentru constructii

Cesab a obtinut certificarea AEO

02.04.2009
Cesab a obtinut certificarea AEO
In decembrie 2008 in timpul unei ceremonii oficiale organizate la sediul central al Industrials Association, directorul acestei insittutii, domnul Ciardiello a acordat producatorului marcii de stivuitoare Cesab, compania Cesab Spa certificatul de "Operator Economic Autorizat- AEO".

Importanta deosebita acordata acestui eveniment deriva din faptul ca Cesab este una dintre primele companii din Italia care a obtinut atestarea in conformitate cu normele AEO. Organizatia Mondiala de Reglementare (The World Custom Organization) a publicat un set de reguli pentru lanturile de furnizori care ar trebui sa contribuie la atingerea unui nivel sporit al securitatii in comert si a introdus inspectii mult mai riguroase la vama pentru bunurile importate si exportate. Uniunea Europeana a introdus asa-numita certificare AEO: companiile care sunt capabile sa asigure si sa verifice ca tranzactiile lor sa fie transparente si sigure vor putea obtine noua certificare AEO.

Transporturile de marfuri care au statutul AEO vor avea prioritate la verificarile de rutina iar in cazul in care aceste marfuri sunt selectate pentru anumite inspectii mai in detaliu, ele vor avea prioritate fata de companiile care nu detin certificarea AEO.

Anul XIII, nr. 149, iul 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Iulie 2018
 
Truck Power, Iulie 2018

NEXT AUTO, Iunie 2018
 
NEXT AUTO, Iunie 2018

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018
 


 
 

PARTENERI