Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case Utilaje pentru constructii

Cesab a obtinut certificarea AEO

02.04.2009
Cesab a obtinut certificarea AEO
In decembrie 2008 in timpul unei ceremonii oficiale organizate la sediul central al Industrials Association, directorul acestei insittutii, domnul Ciardiello a acordat producatorului marcii de stivuitoare Cesab, compania Cesab Spa certificatul de "Operator Economic Autorizat- AEO".

Importanta deosebita acordata acestui eveniment deriva din faptul ca Cesab este una dintre primele companii din Italia care a obtinut atestarea in conformitate cu normele AEO. Organizatia Mondiala de Reglementare (The World Custom Organization) a publicat un set de reguli pentru lanturile de furnizori care ar trebui sa contribuie la atingerea unui nivel sporit al securitatii in comert si a introdus inspectii mult mai riguroase la vama pentru bunurile importate si exportate. Uniunea Europeana a introdus asa-numita certificare AEO: companiile care sunt capabile sa asigure si sa verifice ca tranzactiile lor sa fie transparente si sigure vor putea obtine noua certificare AEO.

Transporturile de marfuri care au statutul AEO vor avea prioritate la verificarile de rutina iar in cazul in care aceste marfuri sunt selectate pentru anumite inspectii mai in detaliu, ele vor avea prioritate fata de companiile care nu detin certificarea AEO.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI