Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Piese de schimb

Componente de uzura de inalta rezistenta

02.04.2009
Componente de uzura de inalta rezistenta
Bazandu-se pe aproape un secol de inovatii, ESCO produce piese metalice si componente pentru aplicatii industriale. Calitatea produselor ESCO, serviciile post-vanzare excelente, precum si aplicarea eticii in afaceri constituie piatra de temelie a reputatiei si relatiilor sale. Fie ca este vorba despre operatiuni de sapat si transportat pamantul sau saparea si dragarea canalelor Panama sau Suez, ori ca este vorba de componente pentru industria aerospatiala ESCO indeplineste asteptarile clientilor.


De peste 90 de ani inginerii ESCO lucreaza cot la cot cu oamenii din cariere, mine si de pe santierele de constructii pentru a putea dezvolta produse inovative si pentru a fabrica produse din otel rezistente la uzura si impact si cu un randament crescut.

Prin cele 16 unitati de productie aflate in America de Nord, Europa si China si prin reteaua extinsa de dealeri, produsele ESCO sunt distribuite in intreaga lume. Aplicarea principiilor unei imbunatatiri constante a procesului de fabricatie au contribuit la cresterea eficientei si productivitatii produselor ESCO, reducerea timpilor totali, precum si o standardizare a procesului de productie.

Aldanet este unic importator si distribuitor pentru dinti de cupa, adaptori, teci, lame si alte elemente de uzura si sunt disponibile pentru tipurile de utilaje: excavator, incarcator frontal, buldo-excavator, compactor, mini-excavator si toate marcile de utilaje


Sistemul de dinti Super V

De mai bine de patru decenii, ESCO a reprezentat prima alegere a clientilor cand vine vorba de sistemele de dinti de cupa pentru utilajele de constructii sau cele industriale, de la sistemul de dinti Conical, primul patentat de ESCO, la revolutionarul sistem SUPER V.

In intreaga lume producatorii de utilaje recomanda sistemul de dinti de cupa SUPER V si il ofera clientilor in dotarea standard a utilajelor sau ca optiune suplimentara.

Acest sistem ofera beneficii nenumarate:

- "Papuci" de diferite dimensiuni pentru a se adapta unei game cat mai variate de utilaje

- Profil de sapare mai subtire care duce la cresterea fortei de sapare si incarcare, reducand astfel consumul de combustibil si costurile legate de intretinerea masinii;

- O putere mai mare a sistemului care deriva din fatetele mai stabile si sarcini pe rulmenti mai mari;

- Aliajele superioare ESCO furnizeaza o mai buna rezistenta la uzura si impact si costuri de operare si de productie reduse;

- Niturile de fixare sunt reutilizabile (incepand cu dimensiunea V29) si reconstruibile (incepand cu V51), fapt ce duce implicit la reducerea costurilor;

- Procese tehnologice de producere a papucilor utilizeaza tehnica asistata de calculator pentru o mai buna adaptare a acestora si pentru performante superioare. Acest tip de sistem se regaseste intr-o gama completa de forme proiectate pentru un proces de sapare de calitate superioara in orice aplicatie solicitata. De la soluri noroioase la argila si roci, Super V ofera o gama variata pentru operatii mai sigure, mai precise si o utilizare usoara.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI