Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Romcat

Excavatoare Hyundai seria 7A

02.04.2009
Gama de excavatoare Hyundai este conceputa pentru un maxim de putere, performanta si fiabilitate, cuprinzand: excavatoare pe senile intre 11 si 80 t; excavatoare pe pneuri intre 5 si 21 t; mini excavatoare intre 1.5 si 9 t; excavatoare cu cupa inversa de 90 t; excavatoare cu brat lung, Long Reach; excavatoare pentru demolari, Demolition; excavatoare pentru manipulat deseuri, Material Handling; excavatoare pentru excavare pe verticala, Top Down Excavation.

Confortul operatorului este criteriul principal pentru care Hyundai Heavy Industries a dezvoltat cabina utilajelor seria 7A, aceasta remarcandu-se prin vizibilitate sporita, ventilatie excelenta, mediu confortabil pentru operator si in sonorizare. Designul cabinei seriei -7A face ca socurile si vibratiile sa fie minimalizate datorita sistemului de montare in mediu vascos aplicat oferind operatorilor conditiile unei deplasari mai line, crescand astfel eficienta acestora prin mai putine socuri si zgomot mai redus. Prin afisajul imbunatatit toate sistemele critice pot fi verificate oricand de catre operatori minimalizand astfel timpii de repaus. Toate comenzile sunt concepute si pozitionate in conformitate cu cele mai recente cercetari in materie de ergonomie avand ca si consecinta un numar redus de miscari din partea operatorului, imbunatatind controlul si reducand oboseala acestuia.

Sistemul hidraulic avansat include sistemul CAPO (optimizarea puterii asistata de calculator) care mentine puterea motorului si a ambelor pompe la nivele optime. Modurile de lucru sunt selectate pentru sarcini variabile, astfel incat sa fie mentinute performantele ridicate in conditiile reducerii consumului de combustibil. Sistemul include functii cum sunt accelerarea si decelerarea automata, auto-diagnosticare, control al debitului pompei, blocarea bratului si a balansierului, regenerarea debitului prin balansier si amortizare hidraulica in pedala de deplasare.

Motorizarea CUMMINS prin sistemul Quantum realizat contine circuite electronice avansate asigurand un cuplu sporit si un timp de reactie mai bun. Reducerea duratei operatiunilor de service, intervalurile de intretinere mai lungi, reducerea consumului de combustibil si a nivelurilor de zgomot permit o diagnosticare mai buna fiind o alegere foarte buna din punct de vedere economic. Rezultatul este un motor evoluat creat pentru a face fata unor medii de lucru din cele mai dure. Articulatiile au o suprafata extinsa pentru a creste rezistenta in fata sarcinilor mari. Teava de esapament se dilata si contracta in functie de temperatura, eliminand astfel riscul aparitiei fisurilor cauzate de suprasolicitarea metalului. Prin reducerea frecarii din cilindrul hidraulic sunt sporite durata de functionare si puterea acestuia. De la blocul motor consolidat structural la carcasa ranforsata a cutiei de viteze, motorul Cummins este mai solid pentru a asigura o fiabilitate sporita.

Cadrul consolidat in forma de cheson este intregral sudat cu otel de inalta rezistenta si tensiune redusa, garantand astfel siguranta si rezistenta la impacturi externe in timpul deplasarii pe teren accidentat si in timpul lucrului in zone cu grad ridicat de umezeala. Cadrul central de tip X este integral sudat asigurand astfel o rigiditate si durabilitate maxima. Durabilitatea structurii a fost dovedita folosind analize FEM (metoda elementelor fine) si teste de durabilitate pe termen lung. Accesul facil la componentele vitale prin usile cu deschidere completa permite realizarea cu usurinta a intretinerii si reparatiilor. Caseta de control economic si filtrul de aer au fost amplasate central in acelasi compartiment pentru o intretinere mai usoara.

Configuratia de top la nivel standard cuprinde: valve de siguranta pe brat, linii hidraulice complete, aer conditionat, cabina dotata complet, pompa de alimentare rapida, face din gama de excavatoare Hyundai una dintre cele mai performate game existente pe piata mondiala.


Reprezentantul autorizat al Hyundai Heavy Indutries in Romania este societatea comerciala Romcat Corporation SRL, Bucuresti, Sos. Odaii, Nr. 315 317, Tel. 0372 ROMCAT, office@romcatcorporation.ro, www.romcatcorporation.ro

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI