Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
BAUER In-House

Expozitie de utilaje si tehnologii pentru fundatii speciale in constructii

02.04.2009
In perioada 25 - 28 aprilie se va desfasura la sediul grupului BAUER MASCHINEN din Schrobenhausen, Germania, expozitia anuala "BAUER In-House"(La BAUER acasa), unde firmele grupului, specializate fiecare pe un anumit domeniu al tehnologiei fundatiilor speciale in constructii, isi prezinta ultimele utilaje realizate, in prezenta potentialilor clienti, invitati la expozitie prin intermediul agentilor comerciali BAUER din intreaga lume.
De asemenea se vor organiza in fiecare zi demonstratii practice, microconferinte de specialitate si vizite pe diferite santiere din zona.

Principalele produse expuse de catre BAUER Maschinen si de catre celelalte firme ale grupului, pe o platforma exterioara circulara, de curand realizata, vor fi:
- 8 utilaje diferite de foraj rotativ din seria BG, pentru piloti si utilaje de foraj cu unitati de frezare sau cu unitati de graifere, pentru pereti diafragma.
- 4 macarale speciale pentru diverse aplicatii din domeniul fundatiilor speciale, din seria MC (BAUER Maschinen)
- utilaje de foraj rotativ pentru micropiloti, pentru foraje de ancorare si pentru injectii de beton la presiuni inalte (KLEMM).
- utilaje de instalat palplanse sau piloti metalici prin vibro-apasare (RTG) si prin batere cu ciocane Diesel (PILECO) sau cu ciocane hidraulice speciale, montate pe excavatoare (FAMBO)
- Instalatii mobile de foraj, montate pe sasiu de camion, pentru foraje de puturi de apa, resurse minerale, pentru prospectiuni geotehnice si instalatii pentru foraje de captare a energiei geotermale (PRAKLA)
- Ca o premiera absoluta, se vor prezenta la noul punct de lucru din Edelshausen, aflat la cca. 7 km nord de Schrobenhausen, primele doua echipamente de foraj la mare adancime BAUER, TBA 300 si TBA 200, o noua generatie de utilaje in tehnologia de foraj la adancimi mari, de pana la 5000 m
- Instalatii de preparare, amestec, transport si injectie a fluidelor de foraj (MAT)

In interior, in fosta sectie de sudura a vechii fabrici, amenajata astazi ca spatiu expozitional, se vor organiza diverse expozitii tehnice de specialitate, microconferinte si atractive puncte pentru relaxare.

Expozitia "BAUER In-House" este o ocazie unica de a vedea la un loc tot ce este mai nou in domeniul tehnologiilor de foraj si de a veni in contact cu specialisti in domeniu, din intreaga lume.

Pe intregul parcurs al expozitiei, zilnic, activitatile expozitionale se vor termina cu mese festive si scurte prezentari artistice, ce introduc invitatii in atmosfera ospitaliera, tipic bavareza.

Firma Tractor Proiect Comert din Brasov, reprezentanta BAUER Maschinen in Romania va sta la dispozitie pentru informatii si detalii suplimentare legate de acest eveniment.
E-mail: office@tpcom.ro
Tel. /fax: 0268 548147; 406406

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI