Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Macarale telescopice articulate

HIDROKON a intrat pe piata

07.04.2009
Madalina Dragomir; Ema Stancu
Evolutia rapida a cercetarii in domeniul otelului inalt aliat a dus in ultimii ani la mutatii semnificative pe piata utilajelor mobile de ridicat. In prezent, macaralele pliabile au luat, din ce in ce mai mult locul automacaralelor pe o gama larga de sarcini si inaltimi de lucru.

Astfel, greutatile de 35 tone pot fi ridicate de macarale de dimensiuni mai mici montate pe sasiul camionului impreuna cu platforme de lucru ce permit chiar transportul materialelor ce trebuie manipulate in santier. Bineinteles, la randul lor automacaralele au evoluat, trecand la clase mult mai mari din punct de vedere al sarcinii utile si al razei maxime de lucru.

Dar cum in mod normal pe un santier de constructii greutatile nu depasesc in medie 10 tone, iar inaltimile de lucru medii sunt de 20 - 30 m, este de preferat o investitie in utilaje mobile, cu un cost mai scazut, ce acopera cam toate necesitatile de transport si manipulare. Grupul Maila Utilaje propune pietei constructiilor din Romania noua gama de macarale telescopice si cu brate articulate marca Hidrokon.

Producatorul Hidrokon este lider de piata in Turcia, acoperind in prezent 60% din cerinte. Evolutia firmei a fost una de exceptie, daca tinem cont ca societatea a fost infiintata in anul 1993.

Gama de macarale ofertate pe piata din Romania acopera o arie larga de sarcini si raze de lucru. Astfel, datorita constructiei speciale, macaralele telescopice Hidrokon ofera in afara telescoparii cu tronsoanele de baza si un catarg adaugat format la randul sau din mai multe tronsoane telescopabile. Modelul de varf al gamei este modelul HK 270 L, care poate ridica o sarcina de 7.000 kg pana la o inaltime de 28,37 m in cazul L7, iar cu ajutorul extensiei adaugate L7+L6, se poate ajunge pana la 49,21 m si o greutate de 400 kg.

Importatorul Maila Utilaje are o mare incredere in viitorul acestor utilaje in Romania, bazandu-se pe succesul inregistrat in alte tari. Domnul Ibrahim Karsli, director general al grupului, se bazeaza in primul rand pe versatilitatea macaralelor Hidrokon, ce pot fi montate pe orice tip de sasiu de autocamion, marca acestuia putand fi aleasa de client. In plus, un mare avantaj este reprezentat de faptul ca, in timpul transportului, sasiul camionului ofera o platforma pentru materiale de constructii de 5-7 metri.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI