Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Colcear Group

Noul concasor C12+

07.04.2009
Noul concasor C12+

Cu mai mult de 1.500 de unitati functionale in intreaga lume, modelul C12 de la Extec a devenit un reper in lumea concasarii. De la lansarea sa in anul 2001, C-12 a devenit un model pentru alte produse similare din intreaga lume.

Astfel, acesta contine elemente revolutionare, precum alimentatorul cu vibratie cu control automat, destinat reglarii fluxului de alimentare cu material a concasorului, sau sistemul hidraulic ajustabil, conceput special pentru a regla dimensiunea produsului de concasare, putand asigura si un sens invers de concasare, eliminandu-se astfel eventualele blocaje. Acum, in Romania, Colcear Group ofera noua varianta Extec C12+. Aceasta asigura concasarea rocii in cariere sau santiere de constructii, dar si a betonului in cazul siturilor de demolare sau santierelor de reciclare. De asemenea, acesta poate fi utilizat si pentru concasarea asfaltului.


Gama de statii de sortare Extec
Gama de statii de sortare a fost dezvoltata pentru a permite contractorilor si operatorilor de cariera o mobilitate sporita, dar si o productivitate mare, prin combinarea excavatoarelor standard cu experienta EXTEC in domeniul sortarii. Sistemele de sortare primara EXTEC pot procesa de la granit la nisip, de la beton la sol, folosind o gama larga de optiuni. Toate utilajele de la Extec sunt realizate sa functioneze in cele mai grele conditii.

Experienta foarte mare in domeniul sortarii a avut ca rezultat o serie de masini construite special pentru operatii practice de mare randament.

Atunci cand se lucreaza in cariera, se sorteaza materialele fine, cand sunt puse in functiune in santierele de demolare sau, de exemplu, pentru lucrari mai delicate, precum productia de sol pentru terenuri de golf, echipamentele EXTEC au dat totdeauna rezultatul scontat.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI