Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Specialistul in echipamente de ridicare

07.04.2009
Specialistul in echipamente de ridicare
Expozitia de amploare din apropierea Parisului, zona Nord Villepinte, Intermat 2009, este un eveniment imposibil de ratat. In anul 2006, mai mult de 200.000 de vizitatori au fost prezenti. In 2009, Intermat va constitui punctul de intalnire pentru toti reprezentantii sectorului de constructii, de la producatori la companiile de inchirieri, creand o viziune de ansamblu a acestei industrii.

Grupul Haulotte, specialistul in echipamente de ridicare, este nerabdator sa le ofere clientilor si partenerilor sai un bun-venit calduros. In cadrul standului acestui grup, vizitatorii pot vedea game complete de echipamente care satisfac diversitatea de nevoi a fiecaruia dintre clienti.

Mai mult de 120 de ani de experienta, un singur obiectiv: satisfactia clientului, acesta putand lucra cu un echipament tehnic de ultima generatie ce asigura totdeauna o siguranta sporita, confort si productivitate. Trebuie amintit faptul ca societatea Haulotte Group a fost creata prin fuziunea a doua companii industriale, fiecare dintre acestea cu o experienta recunoscuta pe pietele in care activau: Pinguely si Haulotte, companii fondate in anii 1881 si respectiv 1924. Pe parcursul timpului, cele doua companii au invatat sa isi adapteze abilitatile ingineresti si tehnologice in asa maniera incat sa raspunda necesitatilor de pe pietele lor (locomotive, sapatoare mecanice, macarale derrick si macarale mobile). Dupa 120 de ani inovatie, creativitate si imaginatie, Haulotte Group a devenit o marca de referinta pentru pietele de echipamente de ridicat materiale si persoane.

Strategia: producerea, vanzarea si furnizarea de servicii in intreaga lume. Haulotte Group realizeaza permanent investitii in productie, avand o retea extinsa si stabila de vanzari, dar si prin dezvoltarea unor noi sisteme de cercetare si dezvoltare, totul pentru a depasi cerintele pietei. Astfel, o expozitie de talia Intermat, ofera Grupului Haulotte posibilitatea de a-si prezenta cele mai noi echipamente si de a demonstra calitatea gamelor sale de produse.


Lansari INTERMAT

Noul brat telescopic de dimensiuni mari H28 TJ+ (HB86 TJ+)
Performanta noii platforme H28TJ+ este neatinsa de orice alte produse similare in momentul de fata pe piata. Gratie caracteristicilor sale unice, aceasta platforma sporeste semnificativ productivitatea intr-o serie de medii de lucru.

HA 120 PX: testat la 12 metri
Conceput pentru a indeplini necesitatile de lucru la inaltimi de 12 metri, acest model articulat este recomandat in special pentru lucrarile de reparatii si intretinere cum ar fi: repararea aparatelor de aer conditionat, verificarea instalatiilor electrice, curatatul ferestrelor si vopsirea suprafetelor verticale. Acest model are tractiune integrala pe toate cele patru roti, ceea ce ii permite accesul in spatii de lucru dificile si in conditii de teren accidentat.

De asemenea, Grupul Haulotte ofera utilaje noi, in vederea completarii gamelor profesionale cu echipamentele terasiere si de ridicat materiale, precum:

- Telehandlere HTL
Acest tip de telehandlere cuprinde o gama vasta de inovatii in ceea ce priveste caracterul compact, nivelul redus de poluare, siguranta operatorului, incredere, confort, utilizare si transport facil. Cu capacitati de ridicare de pana la 4 tone si inaltimi de 17 metri, aceste echipamente pot fi cu usurinta potrivite cu o multime de accesorii.

- MJX Multifunctional
Evolutia naturala a masinilor multifunctionale MJX se bazeaza pe un concept unic asa incat nicio alta masina din lume nu poate oferi aceste caracteristici. Echipament versatil, MJX ofera standard un incarcator telescopic, un excavator cu brat rotativ complet, tractiune integrala si asamblare rapida a accesoriilor.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI