Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 38

UNA ca niciuna …de la Brett

02.04.2009
UNA ca niciuna …de la Brett

Benele concasoare reprezinta mai mult decat o simpla idee, incadrandu-se in lungul proces de evolutie al cercetarii procesului de concasare si gasirii de solutii si tehnologii noi care pot fi puse in practica pentru obtinerea unor produse performante.


Conceptul de bena concasoare adus pe piata de catre MECCANICA BREGANZESE s-a nascut din dialogul cu clientul, odata cu infiintarea companiei italiene. Datorita caracteristicilor unice, benele concasoare MB au devenit cunoscute in scurt timp, cucerind o parte importanta a pietei produselor de concasare. Importatorul BRETT Motors va comercializa in Romania incepand cu acest an benele concasoare MECCANICA BREGANZESE, produse care au obtinut cel mai important premiu la Salonul International de Inventii de la Geneva.

Benele MB reprezinta rezultatul unei cercetari care se indreapta spre tehnologia concasarii din viitor si sunt prezente pe multe din santierele din lume, din Europa pana in Extremul Orient, de pe continentul american pana in Africa. Din cercetarea MB a rezultat un utilaj unic, simplu de instalat, comod de utilizat si eficient.

Gama completa este alcatuita din patru versiuni de bene concasoare, dezvoltate pentru cat mai multe posibilitati de lucru in cele mai diferite sectoare de aplicatii:
- BF 60.1 - recomandata pentru excavatoare mai mari de 8 tone
- BF 70.2 - recomandata pentru excavatoare mai mari de 14 tone
- BF 90.3 - recomandata pentru excavatoare mai mari de 20 tone
- BF 120.4 - recomandata pentru excavatoare mai mari de 28 tone.

Usor de instalat pe bena concasoare este si setul de electromagnet pentru separarea fierului din materialul concasat. Aceasta instalatie de deferizat are efect de atractie pentru piese cu diametrul de pana la 150 mm si mareste masa benei cu 325 pana la 365 kg.

Benele concasoare ofera utilizatorului unui excavator posibilitatea de a-si extinde oferta de lucru. Datorita gamei largi de aplicatii, sunt extrem de flexibile, atat in domeniile de aplicatie cunoscute, cat si la utilizarea excavatoarelor de peste 8 tone. De asemenea, permit reutilizarea materialului fara a-l transporta pe distante mari, prin strangerea lui, concasarea si utilizarea direct pe santier. Astfel, se va observa imediat o scadere a costurilor, prin eliminarea cheltuielilor de transport, facand mai competitiva activitatea.

Pentru firmele interesate, BRETT Motors este la dispozitia acestora, la telefon 0374.003.246 sau vizitati site-ul www.brett.ro.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI