Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 39

Daf: "Cel mai bun producator de motoare al anului 2009"

29.05.2009
Daf:

La expozitia  Bus World Asia desfasurata in luna aprilie in Shanghai, companiei Daf i-a fost acordat premiul "Cel mai bun producator de motoare al anului 2009". Producatorului de camioane i-a fost inmanata distinctia pentru motoarele sale PACCAR, care au dat dovada de fiabilitate si rezistenta la uzura, precum si un consum redus de combustibil de numai 9,2 litri la motoarele PACCAR PR si 12,9 litri la PACCAR MX, aceste modele fiind disponibile si in Asia in versiunea Euro 4.

Bus World Asia este una dintre cele mai faimoase expozitii de autobuze si autocare din lume. In cadrul expozitiei de anul trecut compania a mai fost castigatoare la categoriile "Cel mai bun producator de motoare pentru autobuze al anului" si "Cel mai bun producator de motoare pentru autocare al anului". Juriul este alcatuit din 25 de membri, inclusiv reprezentanti ai comisiei de organizare ai expozitiei si jurnalisti din China, dar si reprezentanti ai presei internationale. Conform declaratiilor membrilor juriului, Daf nu a castigat acest premiu numai datorita fiabilitatii, durabilitatii si consumului redus implicat de motoarele PACCAR cat si datorita renumelui si imaginii pe care a reusit sa si le creeze pe piata din China.

Incepand cu anul 2001 Daf a furnizat motoare catre principalii producatori de autobuze din China, Yhongtong si Higer. La Bus World Asia 2009 Daf a reusit sa incheie un contract cu Youngman pentru o livrare totala de 400 de motoare PACCAR PR si MX in urmatorii doi ani. In China, Youngman este liderul de piata in segmentul de top al pietei de autobuze si autocare. Pentru autobuze si autocare, Daf a livrat pana in momentul de fata in Asia versiuni Euro 3 pentru motoarele PACCAR PR de 9,2 litri si PACCAR MX de 12,9 litri. Incepand cu luna octombrie a acestui an vor intra in vigioare in orasele din China norme mult mai stricte prvind emisiile se gaze ceea ce a determinat cresterea cererii pentru motoare mai performante si mai ecologice. Din acest motiv Daf a lansat versiunile Euro 4 pentru mortoarele sale PACCAR PR de 9,2 litri si PACCAR MX de 12,9 litri cu tehnologia SCR in cadrul Bus Worla Asia 2009.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI