Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Putzmeister

Echipament de top, suport solid

29.05.2009
Echipament de top, suport solid
Dupa un inceput plin de succes in constructia Arraya Office Towers furnizorul Ahmadia Contracting Co.
a castigat de asemenea ordinul de a contrui Al Hamra Tower- cel mai inalt proiect din Kuwait.  Pentru pomparea si turnarea betonului  Ahmadia a cooperat strans cu AGECO, dealerul de multi ani al Putzmeister in Kuweit, si cu specialistii din Germania. Betonul cu o densitate mare necesar pentru constructia Al Hamra Tower nu este usor de miscat de catre pompe. Deci experienta si sfatul sunt bine venite.

Dupa finalizarea celor 412 m ai Al Hamra Tower, Ahmadia va construi si celelalte cladiri din Kuweit si va deveni un punct de referinta pentru regiune. In special designul extrem de atractiv al al etajului 77 al turnului Al Hamra este cel care face diferenta.

Pentru a transporta betonul pana la placa de beton, societatea Ahmadia Contracting Co. lucreaza cu doua pompe de beton fixe Putzmeister tipul BSA 14000 HP D.
Unitatile sunt proiectate pentru pomparea la presiune inalta, fiind conectate la doua conducte separate care includ ventile de inchidere si ventile de deviere.
Datorita pomparii la inaltime, cea mai tensionata parte a sistemelor de conducte poate fi operata la o presiune a betonului de peste 200 bar.
Ghidajul si suportul conductelor verticale este similar cu solutia practicata de Putzmeister in cazul pomparii la inaltime a betonului pentru construirea cladirii Burj Dubai.
La varful constructiei conductele de livrare/ transport sunt conectate la doua brate fixe de turnare a betonului cu o raza de actiune de 32 m.
Bratele de tipul Putzmeister MX 32-4 T sunt montate pe coloane integrate in cofrajele cataratoare operate hidraulic produse de societatea PERI.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI