Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 39

MaHill Ro - o prezenta constanta la Construct Expo Utilaje

29.05.2009
MaHill Ro - o prezenta constanta la Construct Expo Utilaje

Mahill Ro a fost inca de la prima editie una dintre prezentele constante in cadrul expozitiei Construct Expo Utilaje. In acest an la standul Mahill paleta de produse a fost mai variata ca oricand, in gamele de utilaje fiind incluse statiile de betoane pompe Elba, vibropresele marca Zenith, senzorii de umiditate fabricati in Anglia de Hidronix, finisoarele de beton Bartell Morrison, dar si marci deja prezente in portofoliul importatorului roman precum Somero - fabricantul utilajelor "Laser screed", Fejmert - furnizorul de malaxoare Intense ce a introdus conceptul de malaxare intensa, Bibko furnizorul german de reciclatoare de beton.
Prezenta la evenimentul organizat de Romexpo a fost un succes, au declarat reprezentantii societatii, si cu toate ca numarul vizitatorilor a fost mai scazut, cei care au participat s-au aratat direct interesati de tehnologiile expuse.
Necesitatea apelarii la tehnologiile ecologice cu posibilitatea utilizarii materiilor prime autohtone a fost sesizata de catre compania cu sediul in Cluj Napoca. Mahill propune tehnologii cu consumuri reduse de energie precum si elemente de pereti prefabricati tip sandwich pentru hale cladiri industriale sau birouri dar si pentru locuinte cu calitati termoizolatoare excelente sau pereti interiori cu goluri, extrudati din argila expandata ACOTEC, extrem de usori si izolatori fonic si acustic. Folosita pe scara larga in tarile nordice, tehnologia este economica, reduce timpul de executie a caselor deoarece se livreaza in fasii de inaltimea camerei ce se monteaza usor. Golurile interioare permit conducerea instalatiilor si constituie o alternativa buna la BCA.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI