Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 39

Noutatile CASE la Intermat

29.05.2009
Noutatile CASE la Intermat
Multi oameni entuziasti, mandri de realizarile lor si permanent disponibili pentru a le prezenta si a raspunde oricarei intrebari, asa se poate caracteriza echipa CASE prezenta la Intermat. Multe noutati, multe produse hi-tech, chiar prototipuri functionale la scara 1:1, precum excavatorul cu actionare hibrida diesel/electrica ce asigura nu numai consumuri de motorina mai mici cu 40%, dar si un nivel de poluare cu mult mai mic decat cerintele normativelor actuale.

Standul CASE a oferit de asemenea specialistilor din domeniul constructiilor o noua serie de excavatoare cu brat lung special construite pentru a fi utilizate in activitati extrem de dure. Seria de excavatoare long-reach a fost reprezentata prin modelul CX240B LR de 28 tone special construit pentru a asigura o raza de actiune de pana la 18,32 m si o adancime maxima de sapare de 14,56 m.
Deoarece spatiul nu ne permite sa prezentam in detaliu toate noutatile CASE de la Intermat, acestea vor fi prezentate in detaliu in numerele viitoare ale revistei Masini si Utilaje. Totusi, nu pot sa inchid scurta prezentare fara a trece in revista si superbul skid steer din stand, un model aniversar cu un design de exceptie. Noul 410 Series 3 se doreste a fi nu numai un model nou, de ultima generatie, dar si reprezentativ pentru aniversarea din acest an, cand CASE sarbatoreste 40 de ani de cand produce incarcatoare frontale compacte. Trebuie spus ca in tot acest timp au fost vandute pe toate continentele aproape 250.000 de astfel de masini.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI