Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Containex

Solutii pentru spatiu

29.05.2009
Cristina Catanescu
Solutii pentru spatiu
Companiile fie ele din industrie, comert, productie, dar si institutiile din mediul comunal si organizatiile de ajutor umanitar au nevoie de solutii inteligente pentru amenajarea birourilor sau a centrelor, spatiile mobile constituind rezolvarea acestor probleme.

Containex este o companie a grupului LKW WALTER si are cu o experienta de peste 26 de ani in acest domeniu.
Prezenta constanta in Europa, cu peste 70 de depozite pe intreg continentul si peste 150.000 de containere vandute numai in anul 2008 si alte 20.000 date spre inchiriere, Containex este  lider in Europa in producerea si comercializarea containerelor si spatiilor mobile, cifra de afaceri pentru anul 2007/2008 ridicandu-se la valoarea de 194,5 milioane euro.
Pe piata din Romania compania a patruns in urma cu aproximativ patru ani printr-un departament "cu o structura simpla, dar eficienta", dupa cum declara domnul Roland Marian, Area Sales Manager Containex pentru zona de Vest si de Sud a Romaniei. Astfel pentru fiecare zona a tarii exista un reprezentant Containex care poate pune la dispozitia clientilor toate datele necesare in vederea achizitionarii sau inchirierii unui container. De precizat faptul ca in urma cu un an departamentul din Romania si-a extins activitatea, clientii avand acum posibilitatea de a inchiria containere pentru birou sau sanitare.

Odata contactati reprezentantii Containex, acestia se ocupa atat de aducerea containerelor pe locul unde trebuie amplasate, cat si de montarea acestora, clientul trebuind sa aiba numai racordul la utilitati si proiectul aprobat de autoritatile locale. 
Gama de produse este variata, cei interesati avand posibilitatea de a alege din patru tipuri de containere: containere birou(module pentru birouri, spatii pe santiere, birouri de desfacere, filiale bancare, farmacii, laboratoare/centre de cercetare, magazine articole sportive), containere sanitare dotate cu toaleta si lavoar, containere de depozitare si containere maritime, folosite pentru transportul de marfa.
Solutiile inteligente pentru spatiu Containex se pot modula si sunt in asa fel gandite incat sa fie transportate pe camion, fara a depasi gabaritul.

Marele avantaj al acestor containere este ca se pot modula si se poate obtine un spatiu dorit de client la dimensiuni si in forma pe care acesta le doreste. Containerele pot fi utilizate pentru diverse activitati si ocazii: pot fi utilizate drept module pentru birouri, spatii pe santiere, birouri de desfacere, filiale bancare, ateliere, spatii de depozitare; in domeniul comunal isi pot gasi intrebuintare pentru clase scolare, gradinite, cluburi, cantine, vestiare; pentru organizarea de festivitati: birouri sau centre de presa, sali de conferinte; sau chiar in situatii de criza: spatii locuibile, centre de prim ajutor, tabere militare, etc.
Spatiile suplimentare pot fi create foarte rapid si usor, reconstructia modulului de containere este oricand realizabila.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI