Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 39

Tehnologia de foraj orizontal dirijat Grundobore 200S

29.05.2009
Tehnologia de foraj orizontal dirijat Grundobore 200S

In vederea realizarii unor lucrari de modernizare a instalatiilor care implica lucrari de subtraversari,  noua tehnologie Grundobore 200S reprezinta alegerea ideala. Grundobore 200S este o unitate de subtraversare compacta proiectata special pentru bransamentele caselor si este caracterizata de precizia metodelor de lucru chiar si pentru instalatiile montate in zone de panta. Unitatea capului de forare este montata inauntrul unui cadru de instalatie intr-un dispozitiv semi-acoperit in caminul de pornire. Prin simpla pornire a unitatii de forare se ofera posibilitatea efectuarii lucrarilor de subtraversarte in directii diferite. Mai mult, se pot efectua si devieri de directie in cadrul de pornire pregatit anterior si instalat precum si sa se realizeze devieri de inclinatie pentru directia de forare.
Durata de instalare a unitatii este minima. Lucrul poate fi inceput aproape imediat din momentul in care instalatia de foraj se conecteaza unitatea hidraulica de alimentare. Si spatiul necesar pentru montare este de asemenea extrem de redus solicitand doar dimensiuni de 1,6 m X 1,20 m.

Pentru evidentierea caracteristicilor exceptionale a acestei noi tehnologii s-a realizat o lucrare de modernizare a instalatiilor de pe strada principala din localitatea Lennestadt din Saalhausen. Pentru aceasta lucrare au fost folosite tevi mici PP-HM ND 150 (170 x 12 mm) fiecare avand o lungime de 450 mm care urmau sa fie instalate pentru a crea o noua retea cu un grad de inclinare de 5,5 % pe o distanta de 10 m lungime de la canalul colector principal la gura de acces de pe proprietate. Un gard viu, un pat de flori foarte bine intretinut si o suprafata acoperita cu pavaje precum si adancimea de sapare de 2 m au fost argumente indeajuns de putenice pentru a nu se opta pentru realizarea instalatiei sapind santuri ci prin folosirea unei unitati performate de subtraversare perecum Grundobore 200S indiferent daca a implicat distante de lucru atat de scurte.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI