Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 40

Agroexpert Open Day la start

19.08.2009
Mariana Pătru; Gheroghe Apostol
Agroexpert Open Day la start
"Ne face mare plăcere să vă invităm la prima editie a Agroexpert Open Day. Întreaga gamă de tractoare Challenger, însumând 3.000 CP vor pune în miscare cea mai variată gamă de echipamente Horsch. De asemenea veti avea posibilitatea să testati fiecare tractor în parte si să experimentati diferenta între pneuri si senile."

Asa suna invitatia pe care domnul Erich Urban, general manager Agroexpert Capital o adresa clientilor, prietenilor si partenerilor media deopotrivă. Evenimentul a fost programat pentru zilele de 19 si 20 mai si a beneficiat de prezenta a numerosi invitati, curiosi să descopere gama de utilaje Challenger  si să se pună la curent cu ultimele noutăti din domeniul agricol. Din cele 19 modele de tractoare pe pneuri si 6 pe senile, ne-au atras atentia MT575B, MT575B, MT665B, MT645B pe pneuri si  MT865 si MT765 pe senile, dar si impresionantul MT965C pe senile duble, cel mai mare model expus.

Deosebit de interesant a fost să descoperim si tehnologia Mechanical Water Conservation, o tehnologie inovatoare, care permite conservarea apei în sol mai mult timp. Această tehnologie este o solutie de viitor pentru fermierii români, întrucât lipsa apei si sistemele de irigatii aproape inexistente reprezintă o problemă majoră. "Această tehnologie este o alternativă la sistemele de irigatii, care nu pot fi reabilitate. Din punct de vedere financiar acest lucru ar fi imposibil, dar utilizând tehnologia Mechanical Water Conservation fermierii pot mentine apa în sol, lucru dificil de realizat prin metodele traditionale.  Terenurile agricole din România au fost lucrate decenii la rând utilizând plugul, iar atunci când plouă apa nu mai este bine absorbită de sol. Cu această  nouă tehnologie rupem acest lant vicios. Rădăcinile culturilor vor creste mai adânc, iar apa se va infiltra mai bine în pământ când plouă sau când se topeste zăpada."

Challenger MT700 C, MT800 C si MT900 C
Noua gamă C de tractoare Challenger a fost concepută pentru a oferi operatorului si mai mult confort, un control mai bun al utilajului si un profit mai mare.
Tractoarele pe  senile Challenger MT700 C si MT800 C, precum si tractorul articulat, special realizat pentru Europa de Est MT900 C 4 WD au fost echipate cu o serie de tehnologii în premieră, pentru a spori productivitatea si pentru a simplifica sarcinile operatorilor.
* Display color de ultimă generatie Tractor Management Centre;
* Terminal de control al echipamentelor de lucru;
* Sistemul hidraulic îmbunătătit si comenzile actionate printr-o simplă atingere oferă un control mai bun al debitului si o mai bună cronometrare pentru operatii precise;
* Posibilitatea de a preseta două viteze ale motorului.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI