Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 40

Concasoarele PTH - pentru cele mai dure roci

19.08.2009
Concasoarele PTH - pentru cele mai dure roci

PTH România este o companie recent apărută în peisajul românesc al importatorilor de utilaje pentru constructii. Reprezentanta companiei austriece Profiteam Holzer în România a fost inaugurată în luna aprilie a acestui an. Produsele PTH se disting de celelalte produse de pe piată prin tipul de otel folosit, aliaj special, în lume existând numai trei cuptoare unde se poate produce acest material extrem de rezistent.
Gama de produse include scarificatorul PTH ripper, grederul PTH speed grader si, cel mai reprezentativ produs al gamei, concasorul PTH crusher. În gama PTH există patru tipuri de concasoare: PTH crusher 200, PTH crusher 250 Special, PTH crusher 2000 HD si PTH crusher 2500 HD. Concasoarele mobile PTH se pot monta pe orice tip de cap tractor care dezvoltă o putere de minim 160 CP, desi compania producătoare preferă mărci  ca Fend, Maxi Ferguson, John Deere.

Modelele de concasor PT Crusher au fost concepute pentru cele mai dure conditii de lucru, pentru cele mai dure roci si pentru o durată de viată îndelungată. Cutitele concasorului sunt realizate în Germania, la fabrica Petic, care produce special pentru PTH "cutitele norvegiene", denumite astfel pentru că se spune că în Norvegia sunt cele mai dure roci si pentru că primul concasor PTH vândut a fost unei companii din Norvegia. La Petic există un laborator unde sunt testate si concepute otelurile cu cea mai mare duritate. Pneurile utilajelor nu sunt unele obisnuite, ci sunt fabricate în Finlanda cu îmbrăcăminte de otel.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI