Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Mentiune specială pentru cea mai bună inventie tehnologică

19.06.2009
Mentiune specială pentru cea mai bună inventie tehnologică

Ausa a primit încă o dată recunoasterea internatională pentru capacitatea sa de a inova după ce a primit mentiunea specială pentru proiectul său "Link Vehicle" prezentat la categoria "Vehiculul Complet" în cadrul editiei cu numărul sapte a Expozitiei Internationale de Vehicule din Barcelona, desfăsurată în colaborare cu Societatea Tehnică a Automobilelor (STA).

"Link" este un sistem inovator creat de către Ausa pentru gama sa de vehicule multifunctionale Multitask. Acest sistem facilitează atasarea rapidă a accesoriilor între modulul de bază si diferite module functionale precum măturătoare, tăietoare, pluguri de zăpadă, stropitoare precum si alte unelte indispensabile desfăsurării de lucrări urbane si municipale. 

Sistemul Link constă într-un mecanism inovator pentru atasarea modulelor care oferă posibilitatea de a realiza conexiuni în mod instantaneu între modulul de bază si diferite module functionale diponibile fie pentru partea din fată a vehiculuilui fie pentru cea din spate. Modulele si dispozitivele frontale includ o varietate de perii măturătoare, măturătoare prin aspirare, pluguri pentru zăpadă si tăietoare frontale în timp ce pentru sectiunea din spate sunt disponibile module precum echipamentele de curătare cu vapori (NIVA), un împrăstietor hidraulic de sare si un cos elevator Movex pentru lucrul la înăltimi de până la 15 m.

Acest sistem de legătură dezvoltat de compania Ausa pentru gama Multitask  conferă un grad sporit de versatilitate, functionalitate si profitabilitate facilitând în acelasi timp o economisire semnificativă de resurse atât din punct de vedere al protectiei mediului cât si în ceea ce priveste consumul de timp si bani. Mai mult, Link este un model deschis care poate fi adaptat unor functii noi permitând atasarea de unităti la nivelul sistemului conform nevoilor specifice ale clientilor si ale pietei în general.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI