Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare

Noua benă concasoare MB

19.08.2009
Mariana Pătru
Noua benă concasoare MB
De la clienti pentru clienti... astfel s-ar putea transpune în cuvinte crezul companiei italiene Meccanica Bregagnzese, inventatoarea conceptului de benă concasoare pentru excavatoare.

M.B S.p.A a luat nastere în 2001 în orăselul Breganze din provincia Vicenze si a devenit la scurt timp după aceea un punct de referintă pentru sectorul inginerie al echipamentelor de constructii terasiere. Compania a deschis o nisă de piată, specializându-se în producerea de bene concasoare pentru excavatoare, produsele sale fiind exportate în peste 100 de tări din întreaga lume. Directia abordată de către fondatorii companiei s-a dovedit a fi una extrem de inspirată, astăzi MB fiind una dintre afacerile de success din Italia, cu o cifră totală de afaceri care depăseste 20 de milioane de euro.

Bena concasoare MB a fost primul echipament de acest fel de pe piată si operează exploatând sistemul hidraulic al excavatorului pe care este montată. Poate fi utilizată pe întreaga gamă de excavatoare, de la 8 tone în sus, iar aria de aplicabilitate este largă, de la lucrări de demolare si constructii clădiri, tratarea materialelor provenite din lucrările de excavare, constructia de drumuri, mine si cariere sau aplicatii de spargere a rocilor.
Versatilitatea si numeroasele avantaje pe care le prezintă au dus la producerea pe scară largă a acestui echipament. Bena poate concasa orice tip de material direct pe santier, face exceptie fierul, si permite colectarea produsului concasat, pentru a fi depozitat în camioane sau pentru a reumple gropile excavate, lucrul desfăsurându-se mai rapid.
Presiunea pe care bena o aplică în timpul concasării este de 1.300 de atmosfere, iar forta de apăsare a fălcii superioare asupra celei inferioare atinge 11.000 de tone, ceea ce face ca bena să poată concasa orice tip de material, mai putin fierul, care este separat de restul materialelor datorită separatorului de fier MB.

MB S.p.A oferă patru tipuri de bene concasoare, disponibile pentru o mare varietate de excavatoare, indifferent de model sau marcă:
* BF 60.1 - recomandată pentru excavatoare mai mari de 8 tone
* BF 70.2 - recomandată pentru excavatoare mai mari de 14 tone
* BF 90.3 - recomandată pentru excavatoare mai mari de 20 tone
* BF 120.4 - recomandată pentru excavatoare mai mari de 28 tone.
Usor de instalat pe bena concasoare este si setul de electromagnet pentru separarea fierului din materialul concasat. Această instalatie de deferizat are efect de atractie pentru piese cu diametrul de până la 150 mm si creste masa benei cu 325 până la 365 kg.
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clientilor săi încă o dată, Mecanicca Bregagnzese a prezentat în premieră mondială cu ocazia desfăsurării editiei din acest an a Intermat Paris, noul model de benă concasoare BF90.3, mai rezistentă, cu dimensiuni mai compacte si un nou design, pentru a facilita manevrarea echipamentului de către operatorul excavatorului.
www.mbcrusher.com

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI