Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Solutii anticriză

Promovati-ne si vă premiem

19.08.2009
Dan Pavel; Cornelia Rotaru
Promovati-ne si vă premiem
Promotiile vin una după alta la EVW Holding, importatorul autocamioanelor DAF în România. Autocamioane DAF EURO 5 la pret de EURO 4, urmate de super oferta HOT DEALS au marcat începutul de an. În prezent, campania "Solutia împotriva grijilor si incertitudinii" aduce rezolvări practice în privinta reducerilor costurilor de întretinere adresate firmelor detinătoare de parcuri auto.

Bazându-se pe o retea de service-uri dezvoltată pe întreg teritoriul României, la Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Suceava si Iasi, fiind în acelasi timp unul dintre cei mai mari vânzători de anvelope pentru autocamioane din România, EVW Holding a reusit să dezvolte în ultimul an o serie de servicii care să ajute transportatorii români să treacă mai usor peste efectele crizei economice, preluând chiar o parte din costurile acestora.

Controlul costurilor rămâne o problemă permanentă pentru posesorii de autocamioane, pornind de la consumul de combustibil, consumabile, în acest caz fiind incluse si anvelopele, si până la întretinerile curente sau înlocuirea unor piese importante. Fiecare dintre aceste probleme a fost analizată separat de către specialistii de la EVW Holding, acestia găsind solutii reale care să contribuie la reducerea cheltuielilor, fără a influenta calitatea serviciilor si pieselor.
Primul "pachet" complet menit să acopere toate cheltuielile ce apar după achizitionarea unui autocamion nou, timp de doi ani de zile, a fost lansat acum două luni. Acesta cuprindea 2 x 10% reducere din preturile de listă, 2x 500 litri de AD BLUE gratuit, 2 ani de garantie totală, 2 ani costuri de întretinere zero precum si taxa de primă înmatriculare zero, dar si un curs de conducere economică gratuit pentru fiecare sofer al unui nou camion.
 Un nou pachet de servicii este acum oferit companiilor de transport. Acestea beneficiază în anumite conditii de reduceri de până la 10% din totalul costurilor de service, indiferent de complexitatea lor. Derulată sub sloganul "Promovati-ne si vă premiem", noua campanie lansată de EVW Holding continuă ideea de "Parteneriate de succes", derulată de ceva timp împreună cu mai multe firme importante din domeniul transporturilor auto.

Promovarea afacerii de către clientii multumiti reprezintă una dintre solutiile sigure de crestere pentru orice societate comercială si pentru orice afacere. Chiar dacă teoretic pare simplu, practic clientii trebuie să fie cu adevărat multumiti, să poată face o diferentiere clară între serviciile unei firme comparativ cu alte oferte existente pe piată. Cu alte cuvinte, serviciile asigurate trebuie să fie de departe mai bune decât alte oferte similare. Astfel, pentru a putea lansa această nouă campanie, EVW Holding s-a asigurat mai întâi de calitatea fără compromisuri a propriei activităti de service, rezultatele fiind măsurate încă de la sfârsitul anului trecut, prin intermediul unor chestionare completate de clienti, cu întrebări privind gradul de satisfactie al acestora fată de serviciile de vânzare si post-vânzare oferite în cadrul reprezentantelor.
Chiar dacă peste 98% din clienti s-au declarat multumiti, EVW Holding a continuat activitatea de crestere a calitătii serviciilor, asigurându-se în primul rând că în întreaga retea de service-uri acestea sunt la acelasi nivel, iar personalul direct implicat răspunde la fel de prompt tuturor solicitărilor.

"Promovati-ne si vă premiem" reprezintă o nouă ofertă cu discount-uri de până la 10% din valoarea următoarei lucrări efectuate în reteaua de service a EVW Holding. Regulamentul este simplu: oricare dintre clientii firmei care recomandă unui colaborator, detinător de camioane, unul din service-urile EVW Holding, primeste această reducere automat. În plus, noul client de service va primi la rândul său o reducere de 5% în momentul în care apelează pentru prima dată la un service din reteaua EVW, putând în continuare să beneficieze si de reducerile de 10% oferite atunci când aduce noi clienti.
Aceste reduceri, extrem de importante în cazul unor lucrări scumpe acoperă orice tip de serviciu, indiferent dacă vorbim de activităti de întretinere, revizii sau reparatii. si deoarece oferta este valabilă pentru orice marcă de autocamioane, devine extrem de atractivă în momentul în care vorbim de înlocuirea anvelopelor unui camion de mare tonaj. Trebuie precizat că pentru anvelopele cumpărate de la EVW Holding, montajul si echilibrarea sunt gratuite.

Si reducerile de 10% pot continua pentru acelasi client, atât timp cât acesta este multumit de serviciile companiei EVW Holding si aduce noi parteneri. Oferta este extrem de rentabilă si pentru posesorii de flote dar si pentru cei care detin un număr mic de camioane, deoarece acoperă si repararea remorcilor si semiremorcilor, a vehiculelor destinate transportului de persoane sau numai a motoarelor. În paralel cu această campanie de apropiere fată de client, EVW Holding a pus la dispozitia tuturor beneficiarilor sau a viitorilor clienti un call-center cu acoperire natională. Cei sase operatori preiau permanent toate observatiile, sugestiile si reclamatiile, toate telefoanele fiind tratate cu maximă seriozitate si rapiditate, cu scopul de a oferi cu adevărat servicii la cel mai înalt nivel.
În plus, fiecare activitate desfăsurată în cadrul grupului si destinată clientilor se închide si cu completarea unui formular special, acesta reprezentând practic un control final tehnic si de calitate.

De multe ori, un camion intră în service pentru remedierea unei anumite defectiuni, diagnoza generală fiind făcută numai la comandă si după o programare în prealabil. Analistii grupului EVW Holding au constatat că indiferent de calitatea lucrărilor efectuate, dacă după plecarea din service, la scurt timp, apare o defectiune nesemnalizată, gradul de satisfactie al proprietarului camionului scade. Din acest motiv, orice camion ce intră pe portile unuia din service-urile din tară, pentru o problemă oricât de mică, este supus unei diagnoze complete, firma fiind informată despre eventualele probleme ce pot apărea în viitor, primind chiar si recomandările necesare referitoare la piesele ce trebuie înlocuite si la gravitatea situatiei. În concluzie, urmând sfaturile specialistilor EVW, toate camioanele ce trec portile acestor unităti de service au garantată o perioadă lungă de functionare fără problemele.

Campania "Parteneriate de succes" merge mai departe, clientii fiind entuziasmati de ofertele promovate de către EVW Holding. Seriozitatea cu care sunt tratati atrage noi clienti, iar cei de la EVW doresc să ofere celor care au încredere în serviciile lor si mai multe facilităti si oportunităti, despre care vom vorbi în numerele următoare ale revistei.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI