Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Inaugurare

Un nou Volvo Truck Center în Brasov

19.08.2009
Dan Pavel; Mariana Pătru
Un nou Volvo Truck Center în Brasov
Puterea unei companii rezidă în capacitatea acesteia de a se adapta conditiilor de mediu, indiferent cât de propice sau de dificile ar fi si de a profita de oportunitătile pe care piata le oferă.

Volvo Trucks România a demonstrat încă odată că este o companie puternică, ce nu se teme de provocări. Lansarea unui nou Volvo Truck Center în Brasov în data de 7 mai a acestui an a constituit un bun prilej de discutie cu reprezentantii din managementul companiei privitor la strategia Volvo pentru România si la situatia actuală de pe piata de autocamioane din România.
Prin deschiderea noului Volvo Truck Center din Brasov, a treia investitie de acest gen realizată în România, care face parte din planul strategic de dezvoltare pe termen lung, compania si-a propus să vină mai aproape de clientii săi, în întâmpinarea necesitătilor acestora. Volvo Truck Center Brasov va furniza solutii complete de transport: vânzări autocamioane noi si rulate, întretinere si reparatii, contracte de service, piese de schimb, sisteme informationale de transport.

"Deschiderea noului Volvo Truck Center în Brasov  reprezintă încă un pas în implementarea strategiei noastre postvânzare care se concentrează pe dezvoltarea retelei de service la nivel national, pentru a satisface cât mai bine nevoile clientilor nostri" a spus Christian Coolsaet, Managing Director Volvo Romania.
Christian Coolsaet i-a asigurat pe toti cei prezenti la deschiderea noului Truck Center că, desi întreaga piată a autocamioanelor se confruntă cu probleme, strategia Volvo nu s-a modificat si că totul se desfăsoară conform planurilor. " Suntem hotărâti să continuăm să investim în produse noi, să lucrăm aproape de clientii nostri. Ne dorim să fim un jucător puternic pe toate pietele din Estul Europei si avem o viziune clară în ceea ce priveste tările din această regiune.

S-ar putea ca momentul în care ne aflăm să fie benefic pentru a ne consolida reteaua de service-uri, deoarece avem planuri si idei de extindere, ne dorim noi clienti si mai multe camioane Volvo pe aceste drumuri."
Locatia noului centru a fost aleasă luând în considerare pozitia geografică a Brasovului, dar si potentialul imens al acestui oras, care va căpăta o importantă economică deosebită odată cu terminarea autostrăzii Transilvania.
Pentru a asigura standardele de calitate Volvo pentru toate operatiunile efectuate în cadrul service-urilor, indiferent dacă sunt de reparatii sau numai de întretinere, toate punctele de lucru sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră. În plus, cu un personal tehnic calificat si echipamente si scule speciale Volvo, se poate asigura extinderea duratei de exploatare si mentinerea în cea mai bună stare de functionare a camioanelor, pentru a putea oferi întotdeauna performante ridicate si o eficientă crescută.

Noul centru,  situat la iesirea din orasul Brasov, spre Pitesti, ocupă o suprafată totală de 15.000 mp, din care 2.500 mp reprezintă suprafata construită. Centrul dispune de spatii alocate birourilor, săli de pregătire pentru tehnicieni, depozit de piese si un spatiu generos aferent lucrărilor de service.
Atelierul de reparatii este dotat cu cele mai moderne echipamente de diagnoză si control, scule si dispozitive speciale Volvo,  capabile să facă fată oricăror situatii:
* 4 linii pentru reparatii generale si întretinere
* o linie destinată reparatiilor în urma accidentelor - dotată cu stand Josam pentru îndreptarea sasiurilor
* o linie echipată pentru efectuarea inspectiilor tehnice periodice
* distributie centralizată si controlată electronic a fluidelor de lucru (lubrifianti, antigel, apă, aer),
* poduri rulante pe toată deschiderea spatiului de service,
* computere aferente fiecărei linii de reparatii pentru accesul rapid al tehnicienilor la informatii despre reparatii si piese
* spălătorie automată cu perii.
* vehicul mobil de interventie în teren
De asemenea, o noutate remarcabilă în acest domeniu o reprezintă sistemul de elevatoare hidraulice integrat în pardoseala atelierului.
Magazia de piese de schimb originale Volvo va avea un stoc semnificativ, iar aprovizionarea se va face de la depozitul regional de piese deschis în luna aprilie la Bucuresti. Acest lucru va conduce la cresterea gradului de disponibilitate a pieselor originale.

"În conditiile economice curente, este foarte important să fim aproape de clientii nostri, să ne concentrăm pe dezvoltarea activitătii postvânzare. Cu o nouă si avansată gamă de produse si servicii ne putem sprijini mai bine clientii pentru a putea obtine un nivel înalt de eficientă", a mai adăugat Christian Coolsaet.
Atelierul service din cadrul centrului va sta la dispozitia clientilor Volvo din regiune, dar va acorda asistentă de specialitate oricărui vehicul Volvo aflat în tranzit în această zonă, pentru efectuarea operatiunilor de întretinere sau a reparatiilor tehnice de orice natură ar fi ele.

Noul Volvo Truck Center Brasov este integrat în reteaua pan-europeană Volvo Action Service, serviciul Volvo de asistentă tehnică de urgentă, ce permite deservirea eficientă a clientilor români si străini.
În prezent Volvo Romania dispune de o retea de 7 centre service autorizate, din care 3 sunt investitii proprii, în Bucuresti, Cluj si Brasov, iar celelalte 4 reprezintă investitii realizate împreună cu parteneri locali, în Deva, Timisoara, Bacău si Pitesti.  Populatia de autocamioane Volvo din România este astăzi de peste 11.000 vehicule.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI