Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Trailers

Echipamente pentru beton de generatie nouă

19.08.2009
Echipamente pentru beton de generatie nouă
Dezvoltarea rapidă a lucrărilor de constructii de toate tipurile - civile, industriale, de drumuri sau hidrotehnice - face ca utilizarea echipamentelor de constructii de cea mai bună calitate si productivitate să câstige din ce în ce mai mult teren în rândul constructorilor.

Statiile de betoane Texnokat
Statiile de beton Texnokat sunt realizate conform standardelor UE. Sunt echipate în functie de cerintele clientului si de dispunerea în teren. Pot fi fixe, total mobile sau semimobile si  oferă o calitate foarte bună a betonului si o abatere a retetelor de 2%. De asemenea, oferă un control manual, automat sau total computerizat al productiei de beton. Capacitatea este cuprinsă între 40 si 120 mc/h, cu un singur malaxor. La cerere, capacitatea poate fi mai mare. Statiile de beton sunt în conformitate cu normele de protectie a mediului pentru zgomot, praf si deseuri. Au o gamă largă de optiuni si se livrează montate la cheie.

Statia de beton "Voyager 90"
Statia de beton mobilă "Voyager 90", rezultatul unui mod avangardist de gândire este un pionier în domeniul său. Este rezultatul tehnologiei si infrastructurii de ultimă oră, precum si al profesionalismului echipei Texnokat. A fost creată pentru a răspunde oricărei provocări tehnologice si pentru a acoperi orice cerintă în industria betonului. Este un echipament tip semiremorcă, cu o capacitate de productie de 90 mc/oră. Se montează în numai 3 ore, are patru compartimente pentru depozitarea agregatelor si o capacitate totală de 50 mc. Are încorporat tot echipamentul necesar, cablurile, conductele, banda, iar sistemele hidraulice sunt actionate prin telecomandă. Lucrează independent chiar si în locuri îndepărtate, acoperind orice nevoie din domeniul betonului, prin atasamente precum: siloz de ciment atasat pe camion, rampă metalică, generator electric, rezervor de apă.
Echipamente optionale: siloz de ciment montat pe camion, generator electric, rezervor de apă, rampă metalică cu wing-walls si sistem de curătare a prafului.

Texnokat - idei noi, produse noi...
Producătorul grec de statii de beton, Texnokat, se bucură de recunoastere în toată lumea, investeste în permanentă si are un potential uman vizionar cu pregătire profesională de înaltă clasă care are ca punct central feedback-ul din piată. Companie cu experientă de peste 30 de ani derulează în cooperare cu alte companii din întreaga lume o cercetare stiintifică pentru descoperirea de noi metode în productia de beton. 
Texnokat este prezentă în România prin Powertek Trailers, membră a Grupului Powertek (www.powertek-trailers.ro).
De asemenea, Texnokat are ca prioritate dezvoltarea unor noi tehnologii de lucru care să asigure protectia mediului înconjurător.

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI