Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Maeda Japonia

Idei simple, solutii deosebite

19.08.2009
Idei simple, solutii deosebite
Mini-macaralele pe senile produse de firma japoneză Maeda reprezintă o solutie deosebită pentru manipularea diverselor sarcini, din punct de vedere al realizării, cât si ca arie de utilizare.
Ideea construirii acestor macarale a pornit de la faptul că există anumite situatii în care accesul unei automacarale obisnuite sau a unei macarale turn într-o anumită zonă este fie imposibil, fie foarte costisitor.

Aceste macarale pot ajunge în locuri care până acum păreau total inaccesibile utilajelor de ridicat. Majoritatea sunt suficient de compacte încât pot trece pragul unei usi normale dar pot ridica sarcini foarte grele. Fabricantul japonez Maeda produce aceste macarale încă din anul 1980 si este lider de piată în acest domeniu de activitate, având o cotă de piată la nivel mondial de peste 70%.
Dimensiunile extrem de compacte, masa proprie redusă, abilitatea în miscare (de exemplu stabilizatoarele laterale se pot deschide într-o ordine aleatorie) impun aceste macarale în anumite zone specifice de activitate: lucrări în interiorul clădirilor (biserici, supermarketuri, case de locuit) unde se montează anumite echipamente (vitralii mari, panouri publicitare, monitoare de mari dimensiuni, etc.)

Având o propulsie mixtă diesel-electrică, macaralele se pot utiliza atât în aer liber unde nu există surse de curent, cât si în interiorul clădirilor.
O altă solutie interesantă de utilizare a acestor macarale presupune ridicarea mini-macaralei cu ajutorul unui alt utilaj pe acoperisul clădirii, având o masă proprie redusă, de unde va putea ridica diversele sarcini de la sol cu o lungime mică a bratului.
La nevoie, se pot urca chiar scările interioare ale unui imobil cu aceste macarale, sau pot fi ridicate la nivelele superioare ale clădirii cu ajutorul unui lift de marfă!
Modelele superioare se pot deplasa inclusiv cu o anumită sarcină în cârlig (MC405- 500 kg, LC785 si LC1385- 2.000 kg).

Siguranta înainte de toate!
Operarea mini-macaralelor Maeda este extrem de simplă, sigură si intuitivă. Totusi, producătorul japonez a luat toate măsurile de sigurantă pentru a evita posibilitatea unor accidente. Toate modelele sunt dotate cu computer de bord, limitator de moment, senzori de pozitie ai stabilizatoarelor, afisaj al sarcinii curente si maxime, avertizor luminos si acustic de suprasarcină, limitatoare de cursă. Începând cu modelul MC305, toate modelele superioare au o "cutie neagră", adică un aparat de înregistrare a actiunilor macaralei.
Pentru alte detalii accesati :
www.maedacranes.com

Reprezentanta pentru România:
GD Masini de Ridicat SRL
Tel/Fax : 0040 264 442 630
E-mail: office@gdmr.ro
www.gdmr.ro

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI