Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
IML motoare

In Deutz service We trust !

20.07.2009
Situatiile de criză sunt situatii în care abilitătile de management si marketing ale actorilor de piată sunt puse la încercare. Cu totii suntem în situatia de a da un plus de valoare actiunilor noastre si, de aceea, efortul depus este unul maxim.

IMLmotoare - retea service
Reteaua de service IMLmotoare este gata să intervină. Fie că este vorba de activităti regulate de întretinere, fie că este de vorba de reparatii majore, eforturile noastre sunt îndreptate spre satisfacerea cererilor de interventie.
Criza a făcut ca piata să nu îsi mai permită echipamente noi. Tot criza a făcut ca orientarea noastră să fie axată pe activitatea de service. De aceea am organizat întâlniri cu dealerii nostri din teritoriu si am început un program de dotare a acestora cu sisteme de diagnoză electronice.
Pentru clientii cu flote mari de motoare Deutz am început să organizăm livrări on-site, direct din Germania, pentru scurtarea timpului de livrare.

IMLmotoare - noutăti comerciale
Din punctul de vedere al service-ului am făcut pasi mari în integrarea filtrelor de aer în oferta curentă la un pret accesibil. Cheltuielile de transport si volumul de transport au o incidentă mare în pretul final. Totusi, am găsit solutii viabile.
Din punctul de vedere al consumabilelor, am întregit gama de produse prin distributia de antigel original Deutz.
Toate motoarele Deutz răcite cu lichid au nevoie de un aditiv de răcire pentru a avea asigurată o functionare la parametri corespunzători pe o durată cât mai mare de timp.

Folosirea unor lichide de răcire neaditivate corespunzător conduc la scurgeri ale sistemului de răcire cauzate de coroziune si incompatibilitate cu materialele elementelor de etansare, dar si la diferite situatii de aparitie a cavitatiei în componentele de aluminiu sau a blocării canalelor de răcire. Aceste defectiuni pot cauza supra-încalzirea motorului, cu consecinte importante.
Lichidul de răcire original Deutz se potriveste perfect cu toate materialele incluse în motoarele Deutz si - la un volum minim de 35% - acest lucru previne coroziunea, cavitatia si înghetul întregului motor. Lichidul de răcire original Deutz necesită, de asemenea, un timp de întretinere de 2 ani.

IMLmotoare - motoare revizionate în fabrica Deutz
Motoarele revizionate DEUTZ sunt o solutie rapidă, functională si practică! Motoarele DEUTZ Xchange sunt motoare revizionate integral (motor destinat înlocuirii celui vechi). Avantajul utilizatorului: Deutz foloseste tehnologii de prelucrare avansate si asigură înlocuirea tuturor componentelor uzate, iar calitatea este echivalentă cu cea a unui motor nou (garantie, sigurantă în exploatare, cicluri de întretinere).
Motoarele Deutz Xchange sunt o solutie ideală pentru înlocuirea unui motor uzat. Acesta este preluat de către fabrică si va constitui baza pentru reconstructia unui alt motor. Cerintele minime pentru preluarea unui motor în programul DEUTZ Xchange sunt: blocul motor si restul componentelor să nu fie deformate/fisurate/sparte si motorul trebuie să fie complet.
Reteaua de asistentă IMLmotoare acoperă orase-cheie ale României: Iasi, Galati, Constanta, Bucuresti, Resita, Oradea, Cluj.

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI