Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

ProTruck oferă caroserii gratuite

20.07.2009
ProTruck oferă caroserii gratuite

Compania importatoare de vehicule comerciale Protruck lansează o ofertă pentru companiile care utilizează vehicule comerciale, în conditiile actuale ale pietei: oferă caroseria gratuit.
Până la data de 31 iulie, la orice Iveco Daily 35C10/12, platforma cu obloane si pregătită pentru prelată este oferită gratuit de către Protruck, iar orice altă caroserie poate fi achizitionată la preturi mai mici.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
Pe lângă punctele fixe de lucru, vânzări si service din Oradea, Bistrita, Focsani, Targoviste, Bucuresti (Jilava, Glina, Afumati-doar vânzări), clientii de vehicule comerciale au la dispozitie inclusiv servicii de asistentă tehnică 24 de ore din 24 în orice locatie din tară.
Serviciile prestate de Protruck mentin un sistem de management în conformitate cu standardul ISO 9001:2000, cu certificare TUV Rheinland România.
În prezent, în portofoliul de produse comercializate de ProTruck se regăsesc: vehicule comerciale Iveco si Piaggio, utilaje pentru constructii New Holland Construction Equipment, motoare si generatoare Fiat Powertrain si vehicule rulate.

Anul XIII, nr. 143, ian 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

NEXT AUTO, Noiembrie 2017
 
NEXT AUTO, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 

 
 

PARTENERI