Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Oferte de finantare

Vremurile bune se întorc!

19.08.2009
Vremurile bune se întorc!
În pofida dificultătilor cu care se confruntă sectorul constructiilor, vestile bune nu au dispărut cu totul. ROMCAT CORPORATION si BCR LEASING IFN propun firmelor solutii de finantare accesibile pentru achizitia de utilaje
super-performante.

Romcat Corporation, unicul importator al utilajelor marca Hyundai, în parteneriat cu BCR LEASING IFN, oferă acum conditii de exceptie pentru achizitia în leasing a echipamentelor de constructii: comision de management 0%, pe o perioadă de maximum patru ani.
Dar vestile bune nu s-au terminat.
Timpul nu tine cont de problemele economice si de criza mondială, iar flota de utilaje se învecheste, iese din garantie... Oportunitatea înlocuirii întregii flote este acum posibilă: excavatoare pe senile sau pe pneuri, de capacităti mari, medii sau mici, încărcătoare frontale sau multifunctionale... si oferta nu se opreste aici. Romcat Corporation este o companie dinamică, specializată în furnizarea de solutii complete pentru statii de sortare-concasare sau echipamente de demolări marca Powerscreen, acestea fiind incluse în noua ofertă de finantare.
Compania îsi propune să fie alături de clientii săi în fiecare etapă a afacerii: de la completarea dosarului de finantare si alegerea parametrilor tehnici optimi ai viitoarelor utilaje ce vor fi achizitionate, la punerea în functiune si, mai ales, la realizarea lucrărilor de mentenantă ulterioare, lucrări ce garantează o exploatare lungă si fără probleme a fiecărui tip de utilaj sau accesoriu.
 Specialistii Romcat Corporation vă stau la dispozitie cu orice informatie, la birourile lor din Bucuresti, Sos. Odăi nr. 315-317 sau din tară

Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI