Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

CraneSTAR câstigă medalia de aur

19.08.2009
CraneSTAR câstigă medalia de aur
CraneSTAR - sistemul Manitowoc de management prin satelit al flotei de macarale a câstigat medalia de aur  la Premiile M2M Magazine’s Value Chain. Revista M2M (Machine to Machine) este singura revistă dedicată exclusiv tehnologiilor de comunicare între masină-masină si care se adresează si promovează dezvoltarea continuă si valoarea sistemelor de comunicare din diferite domenii ale industriei. 
Cu ocazia conferintei organizate anul acesta în luna iulie  si a decernarii Premiilor M2M Magazine’s Value Chain, sistemul CraneSTAR a fost premiat împreună cu Orbcomm, satelitul retea, pentru cea mai de succes tehnologie de comunicare din industria constructoare de macarale.

CraneSTAR este un sistem de management ce pune la dispozitia oricărui client informatii actualizate permanent despre flota de macarale pe care o detine, indiferent de locul în care clientul sau macaralele se află pe glob. Astfel, clientul poate analiza si programa fără dificultăti graficul de lucru al macaralelor si programul de mentenantă al fiecarui echipament în parte. De asemenea pot fi monitorizate conditiile de lucru si locatiile unde operează macaralele. În plus, comparativ cu alt sistem de monitorizare al flotelor de macarale, CraneSTAR foloseste pe lângă sistemul de transmitere a informatiilor prin GSM si satelit si un card SIM global care permite functionarea acestui sistem în orice locatie de pe glob.
Utilizatorii CraneSTAR pot personaliza acest program pentru a primi doar informatiile relevante si de interes pentru echipamentele detinute.

Grupul Manitowoc  detine peste 100 de  fabrici de productie si servicii în 27 de tări din America si Europa si este recunoscut ca cel mai mare furnizor de echipamente de ridicat pentru industria de constructii din întreaga lume. Gama sa de macarale acoperă: macarale senilate cu brat zabrelit, macarale turn, macarale cu brat telescopic, automacarale.

Distribuitor autorizat al mărcilor Potain si Grove, membre ale grupului Manitowoc în România - MARCOM RMC’94 din Otopeni, Web: www.marcom.ro.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI