Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
În lumina reflectoarelor

Cupele concasoare MB participă la constructia Soccer City Stadium

19.08.2009
Ema Stancu
Cupele concasoare MB participă la constructia Soccer City Stadium
Italia,  unul dintre numele "cu greutate" ale fotbalului mondial se va afla în lumina reflectoarelor la următoarea editie a Cupei Mondiale de fotbal, care se va desfăsura în Africa de Sud în 2010. Dar Squadra Azzura nu va fi singurul motiv pentru care Italia se va afla în atentia participatilor la Cupa Mondială. Meccanica Bregagnzese, MB s.p.a, companie specializată în productia de bene concasoare  este una dintre firmele care furnizează echipamentele pentru constructia Soccer City Stadium, acolo unde va avea loc finala Cupei Mondiale în 11 iulie 2010.
Guido Azzolin, directorul general MB s.p.a.  s-a declarat încântat de faptul că fabricantul italian are astfel posibilitatea de a aduce o parte din Italia în cadrul unui eveniment de asemenea anvergură. "Am fost foarte încântati, când am aflat că împreună cu dealerul nostru sud-african, compania High Power Equipment Africa, am primit comanda pentru furnizarea de cupe concasoare pentru constructia stadionului unde vor avea loc festivitătile de deschidere si închidere a Cupei Mondiale de fotbal din 2010."

Colaborarea cu antreprenorii responsabili pentru ridicarea Soccer City Stadium a început atunci când, după numeroase vizite pe santierele de constructii din Johannesburg, reprezentantii MB au descoperit că activitătile de constructie generau pe santier o cantitate considerabilă de material inert. Ideea de a utiliza cupe concasoare pentru a prelucra deseurile rezultate în urma constructiei a fost primită cu interes de organizatori si astfel s-a concretizat parteneriatul cu MB s.p.a "Suntem mândri să demonstrăm lumii întregi că Italia are foarte multe de oferit, mai ales în cadrul unor evenimente de asemenea amploare", a declarat domnul Azzolin.

Ca rezultat al investitiilor majore în cercetare tehnologică, fabricantul italian MB este capabil astăzi să ofere produse cu un înalt nivel tehnologic si cu performante remarcabile. De aceea cupele concasoare MB au fost alese de Liviero Civilis pentru constructia celui mai mare stadion din Africa de Sud, cu o capacitate de aproape 100.000 de persoane. Guido Azzolin a concluzionat: "În această perioadă de criză la nivel mondial, prezenta echipamentelor noastre în Johannesburg demonstrează că acele companii care investesc în cercetare si tehnologie si îsi propun să realizeze produse de înaltă calitate vor avea întotdeauna succes si pot să reusească si în domeniile exclusiviste, cum sunt constructiile la scară mare". 

MB în Africa de Sud
Întâlnirea cu distribuitorii din Africa de Sud a avut loc acum câtiva ani când compania din Vicenza a decis să se extindă si în afara granitelor tării si să se lanseze într-o aventură si mai mare: să cucerească pietele externe si să aducă în atentia posibililor clienti cupele concasoare marca MB. De îndată ce produsele companiei au fost disponibile în Africa de Sud,  clientii au fost atrasi de calitatea si valoarea adăugată adusă de produsele MB italiene stabilindu-se astfel o colaborare solidă, actuală si profitabilă. Mai mult, anul trecut, împreună cu dealerul local, MB a participat la una dintre cele mai mari expozitii destinate acestei industrii din Africa de Sud unde a înregistrat un succes notabil: nu doar că a avut foarte multi vizitatori, dar vânzările au crescut peste asteptări. Prezenta cupelor concasoare în Africa a facilitat  si contactul companiei cu clienti din alte tări din regiune, care s-au convins cu rapiditate de numeroasele avantaje oferite de aceste produse precum si de diferitele aplicatii în care aceste echipamente îsi pot dovedi utilitatea.
www.mbcrusher.com

Anul XIII, nr. 154, dec 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI