Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 42

Hitachi ZW140PL & ZW150PL echipate cu Parallel Linkage

19.08.2009
Hitachi ZW140PL & ZW150PL echipate cu Parallel Linkage
Hitachi Construction Machinery (Europa) si-a extins gama de încărcătoare pe pneuri cu noile modele ZW140PL si ZW150PL, ambele echipate cu Parallel Linkage (PL), sistem ce oferă posibilitatea de a fi folosite cu o gamă largă de accesorii si le sporeste versatilitatea.
Prin dezvoltarea acestor două modele, ZW140PL si ZW150PL, Hitachi vine în întâmpinarea cerintelor si necesitătilor din ce în ce mai variate ale clientilor. Ambele modele au aceleasi caracteristici novatoare ca si încărcătoarele ZW140 si ZW150 si beneficiază de aceleasi avantaje-performante exceptionale, confort maxim, sigurantă si costuri reduse de exploatare.

Modelele ZW140PL si ZW150PL pot fi folosite cu accesorii tip furcă, graifere, cupe cu volum mare pentru încărcarea materialelor relativ usoare precum rumegus, zăpadă sau îngrăsăminte. Atunci când bratul unui încărcător PL este ridicat, sarcina în unghiul cu atasamentul este minimă (mai putin de trei grade) comparativ cu un  încărcător standard echipat cu un mecanism de încărcare tip Z-link. Astfel se explică de ce optiunea PL este folositoare în special pentru aplicatiile de încărcare cu furcă precum ridicarea paletilor de pe un teren accidentat.

De asemenea modelele ZW140PL si ZW150PL sunt echipate cu un sistem de transmisie hidraulică Hydro-Static Transmission (HST), care oferă o mai mare mobilitate când cupa sau accesoriile sunt încărcate la maxim. Sistemul HST de selectare a vitezelor furnizează o gamă de maximum patru viteze de deplasare, adaptate cerintelor fiecărei sarcini de lucru.

Cabina confortabilă si spatioasă a modelelor PL este aceeasi ca si în cazul modelelor ZW140 si ZW1150. Toate dispozitivele de comandă, comutatoarele si pedalele sunt construite ergonomic si astfel pozitionate încât să poată fi folosite cu usurintă. Operatorul are de asemenea  si o a treia manetă de comandă care este conectată la hidraulica suplimentară de pe încărcătorul PL si permite controlul si manipularea usoară a accesoriilor suplimentare.
La fabricarea încărcătoarelor frontale ZW140 si ZW1150 au fost utilizate componente de marcă, precum bucse HN, axe, transmisie si frâne. Bucsele HN cresc intervalele de ungere de la 100 la 500 de ore, contribuind astfel la extinderea intervalelor de service si reducerea timpilor morti.
Costurile de exploatare si de întretinere sunt reduse considerabil datorită punctelor de control accesibile si a componentelor mult mai durabile.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI